Valaki tudna segíteni abban, hogy az otthoni tekercselésnél, hogyan lehet elérni azt, hogy a fólia ne csúszkáljon össze-vissza? (tudásbázis)
Hmmm... akkor kipróbálom ezt a gatya dolgot. Mert én csak úgy lazán betekertem magam, tekercs, két pléd és vártam a hatást :D
De úgy nem éreztem, hogy megizzadt volna alatta (fahéjjas tekercselőkrémem van, és előtte be szoktam kenni ilyen hatásfokozónak írt krémmel (karcsúsító+anticelluit)).
mkjudit, szerintem ártani nem árthat :) én is úgy vagyok vele, hogy rosszat nem tehet, max nem használ úgy ahogy szeretné az ember, akkor még el lehet menni masszázsokra, különböző ilyen kúrákra. (Persze ha a pénztárca is bírja az iramot).
Köszönöm mindenkinek aki hozzászól(t) :)
Sziasztok!
Én is gondolkodtam már a tekercselésen.Nekem a szülés után a hasam olyan vastag maradt,hogy hiába fogytam le 60 kg-ra ,a hasamon ott maradt a cucc. Szerintetek ezzel lehet rajta valamit javítani?
Lehet, hogy nem masszírozom be eléggé a krémet? Én ezzel nem, hogy tornázni nem tudnék, de még mozogni sem, mert szerintem a bokámig lecsúszna :)
Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék :)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- 19 hós kisfiam össze-vissza ver. Mit csináljak vele?
- Ki szeretném próbálni a combomon a tekercselést! Mit kenjek alá?
- Szokott össze-vissza verni a szíved?
- A kisafiam tegnap délután össze-vissza evett mindent és most hányt illetve megy a hasa, mit csináljak?
- Az én hajam se nem egyenes, se nem göndör..olyan össze-vissza áll.Tudnátok segíteni?