Na itt vagyok!!!:)))A kisfiam 1éves volt április 21.én ! És most 12 hetes kismama vagyok:)))karácsonyi babánk lesz!!!Terveztem 3.babát csak hát nem gondoltam hogy ilyen hamar össze is j9ön:))ráadásul 1 alkalombol!!Eddig évekig hőméröztem,idözitett sex stb....most meg!!!Az orvos is azt mondta jol belehuztak:)))Az elsö kisfiamra 8 a 2.ra 6 évet vártunk és most ripsz-ropsz összejö9tt a 3.:))
Bizony nekünk februárban a Kaáliban azt mondták, 1 millió van , de ebből nagyon kevés az életképes, mert lassan mozgóak, és nem tudnák megtermékenyíteni a petesejtet. Márciusban sikerült. El sem hiszem még most sem. Ennyit a tudományról és a százalékos arányokról.
Mondom tavaly márciusban azt mondta az andrologus "hát gyerekek ebben 1-2 mozgo spermiumot látok még a mennyiség elis megy 20millio " Akkor végképp elkenödtem mert mikor 2000 ben azt mondták kevés esélyünk van gyerekre még 40 millio volt:((Bár a spermium számot is sok minden befolyásolja stressz,ülőmunka,károsszenvedély,sok sex...stb..
Igen :)!!! Természetes úton csodák csodájára. Már én is gondolkodtam rajta, hogy leírom a történetünket, de csak ha már a kisfiunkat az ölemben tartom :)!!!
Nagyon tetszett a cikk, főleg mert nekünk is így sikerült a babucink. A férjemnél még arra sem láttak esélyt, hogy lombik programra elég a spermája. És láss csodát. Most egy 28 hetes kis fickó rugdossa a hasamat minden nap!!! Nagyon boldogok vagyunk, mindenkinek ilyen boldogságot kívánok!!! És tényleg ne adja fel SENKI!!!
Sok év próbálkozás után végre sikerült, ANYA lettem! Gondolkoztam sokáig, hová tegyem be ezt a hosszúra sikeredett cikket, de úgy döntöttem, itt lesz a helye! Az én történetem is tanulság arra, hogy soha nem szabad feladni!