Az eljegyzés felbontása szégyennek számít? (tudásbázis)
Ha a válás nem szégyen ( valljuk be, hogy egy általán nem ) akkor a felbontott eljegyzés miért lenne ?
Egyáltlaán divat még az eljegyzés, vagy csak a házasságok kis részénél tartanak eljegyzést.
Ahogy vesszük. Tulajdonképpen azt jelenti, hogy egy tervünk nem sikerült.
Sokat rágódni azonban nem érdemes rajta, csak levonni a tanulságokat, és továbblépni.
Igaz nem tőlem kérdezted, de ha neked érzelmileg nem jelent semmit, akkor felesleges magyarázni.
Nekem pl fontos, de nem változtat semmin.
Nővérem fiatalon ment férjhez, és nagyon fiatalon szült.
3 év után elváltak, azóta 5x jegyezték el, egyikhez sem ment hozzá.
Jobb időben felismerni az ellentéteket mint később.
Az eljegyzések után mindig beparázik és felbontja,ne erőltesse!!!
Kicsit komolytalannak gondolom 3X is!!! :)
Sztem nem szégyen...
Mind a 3 nagy csinnadrattával lett tálalva? Mármint nagy bejelentés, rokonokat hívtak, vacsora, torta, stb..? Mert akkor gondolom a menyasszonynak kicsit szégyen a rokonai előtt, hogy már megint nem sikerült, mellényúlt...
a hzassg rendez jópár jogi kérdést.. egyszerűbb a büroktácia plne ha gyerekek vannak. a kapcsolat nem ettől elsz jó vagy rossz ;)
Ettől még nem baromsg, csak nem kell többet gondolni bele ami. nem a szerelemhez nem kell papir. a jogi kérdések rendezéséhez nem árt, ha közös gyereknevelés is a cél plne nem ;)
Attól is függ, hány éves a húg. :D
Három együttjárás, három eljegyzés. Hm.
Nem túl gyors ez? Azaz ha járok valakivel, nem a házasság gondolatával teszem.
De ha még kamasz vagyok, akkor lehet, hogy elszédít a fehér lovas romantika.
Jaa,értem:)
Hátha visszagyün:/
Tudod,a remény..
Nem érdemes keresztkérdésekkel terhelni.
Én csak arra voltam kíváncsi hány gyereke is van valójában és mennyi idősek.
Szerinted megtudtam? :)
nagyon.
én a helyében egy zsákkal a fejemen járnék ezek után.
További ajánlott fórumok:
- Nemesacél gyűrű eljegyzésre?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Nálatok mennyi idő telt el az eljegyzéstől az esküvőig?
- Szerintetek kb. hány évesen "érik" meg egy férfi arra, hogy eljegyzést babát házasságot, egyszóval családot akarjon?
- Honnan tudhatom, ha a barátom eljegyzésre készül?
- Tudnátok ajánlani egy számítógépes játékot? (jó felbontású, nem verekedős, izgi)