Az élettársat albérletből hogyan tudná kitenni? (tudásbázis)
Annyi kiadó lakás van, és miután megkezdődött az iskola, és nincs kereslet, mert a diákok már kivették a megfelelőt maguknak, az árak is csökkennek.
Vegyen ki egy másik bérleményt, és hagyja ott a volt élettársát...
akkor nincs minél előbb lépnie kell!
és legyen határozott!ha meg bántja irány látlelet és a rendőrség!!én is féltem a volt férjemtől!volt egy idő amikor az utcára nem mertem egyedül lemenni!aztán rájöttem lesz ami lesz engem nem érdekel!!nem vagyok hajlandó senkit félelemből elviselni!ha üt én is ütök!!ennyi!
én azt tettem amit irtam...
és bevált...bár nálam tényleg nem lakott ott a férjem már egy éve amikor én kijelentettem,de mindenképpen szemétség a pasi részéről...próbálja meg kijelenteni!de a pasinak nem kell szólni csak amikor már elintézte a dolgot!kell hozzá egy saját kezű nyilatkozat,és egy 2000 ft-os illetékbélyeg.
de a tanúk mindenképpen irják alá,hogy nem lakik ott!az hogy valójában ott van az mellékes!mivel más mód nincs hogy kitegye!vagy ha ettől fél a barátnőd akkor menjen el a bíróságra egy ingyenes panasznapra és kérjen ott tanácsot.
Én is ezt mondtam neki.
Csak tanácsot nem tudtam adni, mit tehet...
sajnos ez egy kemény szitu amikor makacs valaki...
én mondjuk tuti a pasit dobnám vagy dobatnám ki!!
Az, hogy be van jelentkezve (gondolom, te írtad alá) nem sokat jelent. Annyit, hogy tudna állást vállalni. Ha nem fizet semmit, milyen alapon akar ott lakni?
Én mi az, hogy közös? Nem is a tiéd, mert csak bérlet, ami a te neveden van.
akkor a kolléganőd szépen ir egy papirt,hogy a pasi nem lakik ott több mint 3 hónapja ezt 2 tanúval aki szomszéd aláiratja és beviszi a pol. hivatalba a lakossági nyilvántartóba ezzel ott fiktiválják a lakcimet!és jogilag ki lehet tenni...
én igy tudom! a volt férjemet én is igy jelentettem ki mivel ő elköltözött és nem volt hajlandó kijelentkezni...
és különben is!olyan nincs hogy nem megy el!és simán kivágnám a cuccait és zárat cserélnék...
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Az élettársam társkeresőzik
- Csótány az albérletben
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?