Az arcon keletkezett bőrszínű dudor mi lehet és hogyan tüntethetném el? (tudásbázis)
8. Niso014
2014. máj. 6. 16:07
Pattanás méretű. Akkor látszódik a leginkább, ha kifeszítem a bőrömet. Akkor látszik annyira a dudor. Ha jól látom amúgy, egy fekete pici pötty van a közepén.
7. NomNom
2014. máj. 6. 15:46
Méretre mekkora? Mert ha kisebb pattanás méretű, lehet a melegtől zsírcsomó is. De tényleg érdemes bőrdokihoz menni, én is készülök mert rengeteg anyajegyem van.
6. 40506aed93
2014. máj. 6. 15:32
Mindenképpen mutasd meg szakembernek. Az arc nagyon érzékeny terület. A rajta keletkező elváltozásokat nem szabad piszkálnim mert gondok lehetnek belőle.
5. povery
2014. máj. 6. 15:24
Ne piszkáld!Menj bőrgyógyászhoz.Ha nem tüntethető el,akkor nyilván le lehet venni.De ezt csak ő tudja megmondani.
4. Kubiak (válaszként erre: 1. - Niso014)
2014. máj. 6. 15:24
Sajnos itt nincs látnok és távgyógyász sem.
Ha valaki meg ezt allítja magáról ne hidd el.
3. turkkati
2014. máj. 6. 15:19
Mindenképpen bőrgyógyász!
2. bnedora (válaszként erre: 1. - Niso014)
2014. máj. 6. 15:15
Keress fel egy bőrgyógyászt, talán tud segíteni.
1. Niso014
2014. máj. 6. 15:11
Az arcomon nemrégiben keletkezett egy kidudorodás, ilyen bőrszínű, amit sehogy sem tudok eltüntetni. fogalmam sincs egyáltalán pattanás-e. Igazából azt hiszem pont, hogy egy pattanás után keletkezett, de nem emlékszem pontosan, már egy hónapja az arcomon "díszeleg". Nagyon szeretném eltüntetni, iszonyatosan zavar. Mi lehet egyáltalán? Mivel tüntessem el, hogyan?
További ajánlott fórumok:
- Mivel tüntethetőek el a terhességi csíkok?
- Világegyetem keletkezése? Te hogy látod?!
- Szépen lefogytam, de a pocakom nem tágít. Hogyan tüntethetném el?
- Mivel tüntethetem el a paradicsomfoltot a blúzomról?
- Hogyan, mivel tüntethető el a tyúkszem? Kinek mi vált be?
- A 3 éves kislányomnak futószemölcsei vannak (5db). Mivel tüntethető el?