Az apákat tényleg megviseli a "kislányuk" felnövése vagy fel van fújva egy kicsit? (beszélgetés)
Hát, még vicces.. de 12-13 év múlva nagyon nem lesz az! :D el se tudja képzelni mi vár rá :)
Mondom, még ne foglalkozzon ilyesmivel, hanem inkább használja ki a sok-sok élményt, azokból erőt merítve majd túl tudja élni a leválást. :D
A férjem jót mosolyog a válaszokon. Természetesen normális határokon belül mozognak a gondolatok. :)
Nem igazán tudja még elképzelni egy tinédzser lánnyal a napi dolgokat, mert otthon csupa férfi volt a családban. Szóval nagyon új dolog neki a "lányos élet".
szerintem túl van spilázva..
Nem hiszem hogy van olyan apa, aki jobban szereti a lányát mint én a fiamat, és nem visel meg, hogy lassn felnő.
Nekem kamasz fiam van :)
És nem, nem viselt meg... miért is kellene? Nem süti, hogy osztozkodjam rajta :D
Szeretem a barátnőjét és ő is kedvel engem, nem szeretnék olyan anyós" lenni, mint amilyen nekem volt....
Te jó ég!
Hova sietsz???
Addig még annyi víz.....
Tényleg és nincs.
Nagyon megviseli őket. Nagyon. :)
Van egy 21 hónapos lányunk. Természetesen apa szeme fénye, imádják egymást.
Poénkodtunk valamelyik nap, hogy röpke 14-15 év és kezdődik a randizás (tudom már hamarabb is szoktak, de legyünk optimisták :)). Erre a férjem félig poénosan közli, hogy ne is mondjak ilyet, mert az ő pici kislánya...stb.
Akiknél nagyobb lány van már, ott az apa hogyan fogadta az első randizások hírét? Ez csak vicces dolog vagy valóban kicsit megviseli az apákat? (Itt nem arra gondolok főleg, hogy megnőtt a lány, hanem eddig ugye apa volt az "egyetlen" férfi/fiú/ az életében és most osztozkodni kell.)
Apák tapasztalata is érdekel, ha netán ebbe a témakörbe téved :D
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- Kisfiamat nagyon megviseli a bölcsődei váltás, mikor lesz jobb a helyzet?