Az ÁEK-ban keresek jó orvost! Kit tudsz ajánlani? (tudásbázis)
Köszönöm!
Olvasgatom a másik fórumot, Spánikon és Kazár doktoron gondolkodom, de félek, hogy nem vállalnak.Illetve nem tudom, hogy működik ez. Csak időpontot kérek a következő látogatásra, vagy külön meg kell kérni, hogy vállalja-e egyáltalán a terhesgondozást... Mondjuk nem értem, ha támogatott vagyok, Öcsém a hadügyminisztériumban dolgozik, szóval egyébként is jogosult vagyok mindenre, akkor hogy küldhetnek el...
Szia, dokinők közül Atalay-ról hallottam, hogy jó, meg a Turi Zsuzsanna van még, ő nagyon jó orvos, de személy szerint azért nem ajánlanám, mert iszonyat sok a kismamája, meg a terhespathológián ő amolyan terhességi diabétesz "guru".
Fiatal dokik közül Spánik Gábort szeretik sokan, úgy tudom, őneki még nincs tarifája.
Nyitottam egy ÁEK-es fórumot, ha gondolod, nézz át.
Én ott szültem októberben, és sokáig feküdtem bent.
Sziasztok!
Nyolc hetes terhes vagyok, az ÁEK-ba szültem az első babámat is 2 éve, de akkor ügyeletesnél sikerült szülni, az akkori dokim konferencián volt. Azóta már nem itt dolgozik. Új orvost keresek, akihez nem kell magánba járni. Van olyan, aki így jár-járt az ÁEK-ba? Most kik dolgoznak ott? Van jó doktornő esetleg?
Köszönöm a hozzászólásokat!
Ági
További ajánlott fórumok:
- Homeopátis orvost keresek Budapesten
- Szülészorvost keresek az István kórházban. Van valakinek tapasztalata róluk?
- Budapesten tudsz ajánlani orvost, ahol candidát is vizsgálnak?
- Győri JÓ magánorvost (urológust) keresek, ha tudsz segíts (veseprobléma)
- Békés-megyében keresek fogorvost aki ma is szívesen fogad beteget (akár pénzért is)!Ha tudsz írj!
- Tudsz ajánlani megfelelő orvost?