Az advent szó jelentése „eljövetel”. Te minek az eljövetelét várod ? (beszélgetős fórum)
Egyetértünk.
Tartok tőle, hogy az nem évszak függő.
December 17.-èt várom.
Mivel szilveszterkor dolgozom aznap megyünk a barátnőmmel Hot men dance-re.
Hatalmas bulit csapunk! 😁
Azert meg ugy marciusig boven lesz sotet es hideg🥰😍❄️☃️💨
Kul. nem vagyok vallasos nincs is eszemben az egesz advent de ha mondanom kell valamit akk a karacsonyi zabalast varom🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Nem sürgetném most az időt,úgyis rohan,,jó minden ahogy van:)
A sötéttel ,készülődéssel,a "kinekmit" tervezgetéssel,,hálistennek a nagytakarítás idén lényesen egyszerűbb,mert nyár közepén végeztünk a felújítással,így minden rendben van.Jönnek a gyerekek, ez a legfontosabb régen láttam őket.Ha ez meg van fejelve a karácsonnyal még jobb.
Írnám én is hogy mindenki csak annyit" hajtson fel" ammennyit elbír,,de te tudod igazából mit, hogyan,miért csinálsz.
Ne hajts fel 🙂
Évek óta minimálon fut az ünnep, és így is jó. Az, hogy asztalra tegyünk 8 féle ételt, 6 süteményt, ablakpucera, nagytakarítás, varázslatos csilingelés, csak a mi fejünkben létezik. Meg filmekben. Olyan vendég ide nem teszi be a lábát, akinek elvárásai vannak.
Neked is karácsony van, érezd jól magad.
Advent időszaka a várakozás az eljövetel. Advent alatt, de azon kívül is legtöbbször várjuk valaminek az eljövetelét, várunk valamire.
Én a januárt várom, mert akkorra túl leszünk az ünnepi felhajtáson és végre múlik a sötétség, egyre hosszabbak lesznek a nappalok.
További ajánlott fórumok:
- Tarot sarok Gertivel..kirakások, jelentések, álmok, bűbájok, tarotkörbeli társas fejtése..olykor cékla:)
- Keresztneved és jelentése
- Írj olyan szót, amelynek több jelentése van.
- Álmok jelentése-hozzáértők segítsége!
- Keressünk olyan szavakat, amelyeknek más az írásmódja, de egy a jelentése
- Tudod-e az Advent jelentését?