Az 51-es villamos tényleg ilyen veszélyes? (beszélgetős fórum)
Már tavaly nyáron feltűnt, hogy valahol éppen mindig nyírták a füvet.
Örülök, hogy nem kell már arra járnom, de nem az 51-es miatt örülök 😊
Majd írd meg, hogy döntöttél!
Nem tudom, én ilyet sose hallottam.
Utazik rajta cigány is, de melyik járművön nem? Soha egyet nem láttam hallottam kötekedni.
A Gubacsinál szállnak át sokan a 3-as villamosra.
Az Illatos út és Kén utca környékén nagy modern irodaházak vannak, meg kisebb cégek sorban végig.
Szerintem menj egy kört nyugodtan, próbáld ki :)
Már azt hittem, hogy ráz az a villamos, vagy
netán egyéb bűnöket követ el :)
Nade nem a villamos a veszélyes, hanem az emberek talán!
Még nem hallottam, hogy ezen a járaton valami
borzasztó történt volna, úgyhogy csak nyugalom,
vágj bele, jó utazást kívánok neked!
Ja, meg vagyok döbbenve.
Nem tudom, kik mondják veszélyesnek, és miért hírhedtek azok az utcák.
Egyébként azt kifelejtettem, hogy a Koppány utcai Tesco is arra van, oda is járnak páran az 51-essel vásárolni.
Előbb fogják a 3-as metrón ellopni a pénztárcádat, vagy nyomoroghatsz mosdatlan tolakodó emberek között, minthogy bajod esne az 51-esen szerintem.
Nem Ferenc utca, hanem Ferenc körút.
A Gubacsinál van a k.urvaplacc, de mindig ugyan az a két lány sétál föl és alá, a villamos ablakból láthatod őket. Kutyának se ártanak, soha nem ellenőrzi őket rendőr, de kuncsafttal se láttam őket beszélni sosem. Csak járnak föl és alá, mint az állatkertben a bezárt vadak.
A Dzsumbujt lebontották, rendezett a környék.
Másfél évig jártam a vonalon, mert a Mester utcában volt a háziorvosom, szerencsére elkerültem tőle nemrég.
Rosszarcú, kötekedő alakot sose láttam a villamoson, Erzsébetről járnak páran a Gubacsiig a Lidl-be, meg akik tovább mennek a Lurdy-ig vagy a Mester utcáig, azok zömében fiatalok, diákok.
Az volt a legnagyobb "kaland"-om, hogy sose volt tömegnyomor, mint más közlekedési eszközökön.
Azt nem tudom, este és éjszaka mi van, én nappal jártam.
Sziasztok!
Az 51-es villamos tényleg olyan veszélyes, mint amilyennek mondják? Ugyebár a budapesti 51-es villamosról van szó, Mester utca/Ferenc utca és Nagysándor József utca között jár, közben végigmegy a Gubacsi úton és olyan hírhedt utcákat érint, mint Illatos út, Kén utca, stb. Igaz, az elmúlt években lebontották az Illatos út sarkán álló Dzsumbujt. Viszont attól még mindig kihalt, lepusztult iparnegyed az egész környék es azt mondják, hogy nem veszélytelen ezen a járaton utazni, rengeteg a rosszarcú, kötekedő alak.
Ez tényleg így van? Van valakinek valami tapasztalata?
Jópárszor kellene mennem ezzel a járattal és nem tudom még, hogy kerüljek-e inkább egy nagyot metróval vagy vállaljam-e be ezt a "kalandot".
Előre is köszi minden választ!
További ajánlott fórumok:
- Az én bébim csak hason hajlandó aludni, nem nagyon veszélyes ez?
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?
- A robogósokra tényleg nem figyelnek az autósok? Városban veszélyes?
- Tényleg lehet veszélyes vonattal közlekedni?
- Tényleg veszélyes a pajzsmirigy-túlműködésre szedett Propycil-t?