Tényleg veszélyes a pajzsmirigy-túlműködésre szedett Propycil-t? (tudásbázis)
Szia :)
Én úgy tudom,a pajzsmirigyre való gyógyszereknek hosszabb idő kell,mire elkezdenek hatni.Nem akarok butaságot írni,de ha jól emlékszem,legalább 2-3 hét kell,mire hatni kezd.
Nekem is fenn állt már a kislányomnál is, és kezeletlen maradt 5 évig, ráadásul oltári petefészek cisztáim lettek, amit ki operáltak ezt követően fogamzásgátlòt kaptam( nem us szabad szednem hormont ugyebár), mindenféle endokrinològiai vizsgálat nélkül!
Emiatt fajult odáig a dolog! :(
Szivesen segitenék orvos ügyben, mert azt gondolom a legjobb kezekben vagyok, de mi észak Svédországban élünk!
Remélem meg találod a legjobbat, de ne keseredj el!
Ha segit gyere beszélgetni legalább! :)
Én borzalmasan voltam, de a baba csodát tett velem!
Az orvosom azt mondta nagyon ritka aki tùlmüködéssel el hagyhatja valaha a gyógyszert, azt mondta egyelöre "gyógyultnak nyilvánit" de ellenöriz sürün és reménykedjünk nem kön vissza a szülés után. Mert azt mondta a statisztika szerint aki tùlmüködik, annak sajnos szülés után erösebben visszajön! De bizom a legjobbakban mert amùgy sem erösitem a statisztikát szerencsére a betegséggel kapcsolatban, pedig nemrég még borzalmas állapotban voltam!
Ahogy irtam mérhetetlen TSH, 180 as nyugalmi pulzus és a 165 cm hez 42 kilò!
Szeptember 6. án derült ki, hogy babát várok és akkor kaptam a Propyt. És hetente ellenöriztek és hétröl hérte csökkentették, és normál értékbe tért a pulzusom és el kezdtem visszaszedni a kilókat, mára makk egészséges vagyok és sùlyra is ùgy nézek ki mint egy egészséges kismama! 😊
Mindenkinek gyógyulást kivánok!
Én a Methirynt kaptam először. Majd babás lettem akkor kaptam Propicylt és azòta el hagyhattam a
gyògyszert (4 hònapja).
Szòval nekem nagyon jò volt! Mérhetetlen Tshm volt...
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?
- Tényleg lehetetlen fogyni pajzsmirigy alul működéssel, vagy csak a lusták takarója?
- Az 51-es villamos tényleg ilyen veszélyes?
- A robogósokra tényleg nem figyelnek az autósok? Városban veszélyes?
- Tényleg lehet veszélyes vonattal közlekedni?