Autóhiteledet forintosítanád? (beszélgetés)
Mi a télen kértünk könnyítést fél évre hát nem tettük zsebre. Most ott tartunk hogy 17 nap késés van és már hívnak is a behajtásiról. Annyi szerencsénk van hogy jövő júniusban lejár. A forint pedig csak gyengülni fog.
A bankoknak nem érdeke hogy kifizesd a hitelt, mert neki az nem nyereséges.
Én a pénzből vennék egy olcsóbb kocsit ezt meg eladnám, de szerintem igazán jó tanács nincs. Valahogy meg kell szabadulni a devizás hiteltől.
De van!
már látom, jót fogunk beszélgetni :)
Én is forintosítanám.
Persze kérdés, hogy a befizetendő kp-t honnan veszed? ha kölcsön, akkor azt, hogy fizeted vissza?
Nem akarok ám turkálni a pénztárcádba!
a 2 éves lányom szétszed!!!ne haragudjatok!!!!
Légyszi mindenki írja meg, mit tenne!!!!!!!holnap itt vagyok!!!!!!Ezer bocs, még jövök!!!
Ha kifizetsz 1.200.000+84x36=4.224.000/84=50.280 havonta. Tehát kevesebb, mint az eredeti állapot. Persze ehhez a kp-t most ki kell fizetned.
Vannak költségeid is a módosítással?
Nálunk úgy van, hogy halmozódik az árfolyamkülönbözet, 4 évig fix dijat fizettünk, ennyi idő alatt lett 1,2 millió ez az összeg!
eredetileg 2,1 millió hitelt vettünk fel, 10% önerőt kértek!
Nekünk is meg van, hogy 21 eFt-t fizetünk havonta fixen és negyed évente kiküldik az árfolyam különbözetről szóló csekket.
Gondolom ez másnál is van, nem?
Semmi jelentősége nincs, hogy eddig mennyit.:)
A kérdés, ebből a helyzetből hogy jön ki jobban.
pontosan nem tudom!olyan 4 évig 33000-35000 körül volt a csekk, és már 1 éve 46000-56000 között!
szetm olyan 2 millió!
További ajánlott fórumok:
- Hol tart a devizahitelek forintosítása?
- Az autóhiteleseken nem segítenek?
- Ha nem tudom fizetni az autóhitelt, mik a lehetőségeim?
- CHF-es autóhitelesek segítségét kérném! Ha a törlesztőrészletet nem tudják fizetni kb. 2-3 hónapja, mi fog történni?
- Lombardosok, autóhiteletekre kaptatok visszatérítést?
- Ha nem tudom fizetni az autóhitelt mi lesz?