Ha nem tudom fizetni az autóhitelt, mik a lehetőségeim? (tudásbázis)
Szia vicki78 ! Nagyon sajnállak, bár tudom hogy ez nem nyugtat meg. Tulajdonképpen ha fogjuk tudni fizetni a kocsi törlesztését, akkor is borzasztó rosszul járok, mert ott áll fél éve az autó a parkolóba, mert a motorja rossz és annyi kiadásunk van, hogy 100 %, hogy nem lesz pénzünk megjavíttatni az autót. Mire lejár a hitel, addigra ott rohad el az autó a parkolóban.
Azért ha túl leszel ezen a procedúrán-a továbbiakban sok szerencsét kívánok :))
ez tényleg elég nagy kiesés,jó sokat elvettek :(
nekem gyedem nem is volt..aki egyetemről megy szülni annak legyen elég a gyes :S
hát,tény,hogy nem a legjobbak törés szempontjából,de már nem annyira karton mint a korábbiak :)
apu teherautó sofőr(is :) ) volt,ültem mellette eleget,nem mondom hogy akkor nem éreztem jobban biztonságban magam...ifánk volt saját,azzal nem sok tapasztalatom van,akkoriban még csak alatta homokoztam :)
6 hós a legkisebb!inkább éhen veszek,de ilyen kicsit nem adok be bölcsibe,még szopizik.nem lenne az a pénz,hogy leválasszam.
persze tudtuk volna fizetni.végül is most is fizetem,de nagyon nehéz.alig marad,első a csekk utána a gyerekek utána meg mi.sajna amikor autót vettünk nem volt választásunk.ha nem kellett volna a férjemnek a munkához lehet most nem is lenne kocsink.évek óta fizetjük.sose volt elmaradásom remélem nemi lesz.végül is azért nyitottam a topikot,hogy hátha valaki hasonló cipőben jár s leírja ő mit csinált.jelenleg mamámék és anyósék vizet-villanyt átvállalták,hogy fizetik így jobb a helyzetünk,de nem várhatom el tőlük évekig!
megmondom őszintén akkor kezdődött a baj,hogy a fiam betöltötte a fél évet s az új törvény miatt 50e ft.-ot elvettek a gyedemből.pont annyi a kocsihitelem.már most ennyivel kevesebbet kaptam:(
a két gyerek között nem dolgoztam hanem táppénzen voltam amit ugye januártól 0 ft.-ra számolnak...ellehetetlenítik a kismamákat/anyukákat:(
sok szerencsét!!
az olcsóbb kocsinak meg próbáljatok meg utánanézni,hátha találtok olyat ahol 4-500 ezres kocsit odaadnak alacsony törlesztővel.gondolom ha nem megy fel 50 re a jelenlegit is tudtátok volna tovább fizetni :( nekünk is hosszabbodott a futamidő,de legalább a törlesztő maradt.
nem tudsz bölcsibe adni és dolgozni menni?
vagy mennyire picik?
én addig is nyújtóztam!
2 millióért vettük a kocsit!ebbe belefizettem 800e ft.-ot kp.-ba!
ha most vissza akarnám fizetni 3mill.ft,.-ot kér a bank-a héten kérdeztem meg.tavaly év végéig 16e ft.-ot fizettem most 50 e ft.-ot.még van 5 év hátra.
nincsenek személyi se egyéb hiteleim!csak ház + autó.szerencsére a ház ft.-ba van!csak sajna nem sokkal keresünk többet mint a két hitel.ha tudtam volna nem gondolod,hogy 2 pici mellett bevállaltam volna!jelenleg 50 e ft.-ot se tudok autóvásárlásra költeni...a férjemnek azonnal felmondanak amint nem lesz autója:(
ördögi kőr!
korábban nekünk egy ősrégi wartburgunk volt,szegényke már nem bírta,mi is akkor váltottunk.nem mondom,nagyon vonzóak voltak a jó kis kocsik,amivel nem ciki úgymond megjelenni,de mégis egy 3 éves suzukit hoztunk ki.szinte alig használták,egy nyugdíjas bácsié volt előtte.15 ezer rá a részlet,ebbe tuti nem bukunk bele..a jobb kocsik meg maradnak a szemnek(jövőnek ) :)
mindenképpen hírdessétek!! igenis keresnek így autót.én is ismerek olyat aki ilyet keresett...az előző tulaj ugye egy csomó pénzt kifizetett már helyette,ő meg átvette a kocsit és fizette a fennmaradó részt az albérletbe kiadott lakásából..
Sürgősen tessék feltenni a hirdetést, és nézni egy jó idős fordot vagy volkswagent a 300 000 - 700 000 kategóriában, azt megveszitek, dolgozni lehet vele menni, nem fog szétrohadni menet közben, jó lesz az.
Addig kell nyújtozni, amíg a takaró ér! Én is lízingelhettem volna S8-as audit, de mégis A3-ast választottam, mert azt még a munkanélküli segélyből is tudnám fizetni. Nade remélem, ez be se fog következni. De ha mégis, akkor se hajtanak végre.
nekünk 25 éves autónk volt!sose cseréltem volna le ha totálisan nem ment volna tönkre:(((((((
az a baj,hogy ki akar manapság hitelátvállalással autót venni:((((
Ismerősöméknek is elvitte a bank,az addigi részletek bukták.Még utólag azt a különbözetet is ki kell fizetniük,ami az eredeti ár és a bank által elért eladási ár között jött létre :S
Próbáljátok meg hitelátvállalással eladni,magatoknak vegyetek egy régebbit használtan.Azok is mennek,dolgozni lehet velük járni.Mi a szüleimnek vettünk egyet 250-ért,opel,teljesen jól működik és nem kell évtizedekig fizetni.
köszönöm:))
a baj az,hogy szüksége van a férjemnek a kocsira ,mert azzal dolgozik s ez feltétele a munkának:(((
a kocsit nem szeretném visszaadni,mert akkor munkánk se lesz:((
de többet fizettek kocsira mint lakásra:(((
nem árverezik, hanem a velük szerződésben álló autókereskedésekkel versenyeztetik-és adják oda nekik.
ui: tüneményes a picid:XD
az már nem is érdekel,hogy mennyit buktam!csak szabaduljak!
elárverezik?és a fennmaradó összeg?mi szerint számolják ki?
sajna nagyon sok!
a bankkal már többször beszéltünk,de csak azt fújják,hogy fizessek és kész.se futamidőt se semmit nem ara hosszabbítani:(
k&h bank.
ha nem fizetem,de szeretném fizetni akkor mi lesz?
További ajánlott fórumok:
- Öröklés, hagyaték: van-e valami lehetőség, hogy ne kelljen olyannak (igaz papíron rokon) a tartozását kifizetni akiről azt sem tudjuk ki?
- Lakást szeretnénk bérelni, de amit olcsón találtunk lehetőséget, ott a címkiadásért 7000 Ft-ot kell fizetni előre
- Az Ebay-en van e lehetőség bankkártya nélkül, csak paypal-os számlával fizetni? Ha nem, sima mastercard is elég vagy dombornyomott kell?
- CHF-es autóhitelesek segítségét kérném! Ha a törlesztőrészletet nem tudják fizetni kb. 2-3 hónapja, mi fog történni?
- Ha csak a lakóhelyemtől távol találok munkahelyet, akkor a cég köteles lakhatási lehetőséget biztosítani, és fizetni?
- Ha nem tudom fizetni az autóhitelt mi lesz?