Ausztriai hegyek nyáron, ki volt és milyen? (beszélgetés)
6. 1f54aa1f71 (válaszként erre: 5. - Eufórbia)
2012. júl. 19. 08:19
Köszi, némettudással szerencsére nincs gond, lehet, hogy akkor arrafelé vesszük az irányt!
5. eufórbia
2012. júl. 18. 15:08
Mi tavaly nyáron voltunk kirándulni HoheWand-on.A Schneeberg mellett van annál kisebb.Gyönyörű hely,erdős szerpentin úton lehet közlekedni,térkép mindenhol.De nem árt német tudás,hogy kiigazodjon az ember mi mit jelent a térképeken.Millió ciklámen van ilyenkor azóta is azt emlegetem:))Én még ennyit egyben nem láttam,pedig soproni vagyok.Soprontól k.b.80 km-re van.
4. 1f54aa1f71
2012. júl. 18. 14:47
Köszi a válaszaitokat, a linket mindjárt meg is nézem.
Még azért várom, hátha másnak is van tapasztalata.
3. Eszterkee
2012. júl. 18. 13:56
jó sok évvel ezelőtt voltam, de a német határ közelében. szerintem különösebb programok nélkül is hatalmas élmény, pusztán a hegyek látványa és az a nyugalom, ami a természet közelségéből árad, csodás :)
2. macs77
2012. júl. 18. 13:55
1. 1f54aa1f71
2012. júl. 18. 13:52
Szeretnénk egy hosszúhétvégére kimenni ausztriába, de eddig csak télen jártam ott, nem tudom, hogy a határhoz közel, hová, melyik településre lehet menni, ahol vannak nyári programlehetőségek.
Aki volt nyáron az ausztriai helyekbe a határhoz közel leírhatná a tapasztalatait. Programötleteket is szívesen veszek.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki ausztriai, németországi vagy belgiumi nőgyógyászati klinikát, vagy meddőségi centrumot?
- Munkáltatói igazolásra lenne szükségem ausztriai munkahelyemről. Mi ennek a menete?
- Milyen egy ausztriai betegápolás háznál?
- Mit érdemes megnézni a Fertő-tó ausztriai környékén?
- Hol ismerkedhetnék meg olyan ausztriai családdal, akivel lehetne cserenyaralást megoldani?
- Kinek mi a véleménye az ausztriai életről? Lakás, munka, nyelv, új barátok szerzése kint vagy éppen itthoniak elvesztése...