Ausztriában hogy kell igényelni a családipótlékot?Tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Szia!
Bocsi,tegnap már nemtudtam feljönni,de most írtam!
reméllem jó címre?!Szerintem elírtad.:)
benudori@gmail.com-ra küldtem
Köszi
Szia!
Mi januárban mentünk ezen keresztül, de csak visszamenőleg adják, és csak a magyar és az osztrák különbözetét egy összegben a következő évben.
A www.igr.at-n van magyar nyelvű tanácsadás.
HA írsz egy mailt a benudori kukac gamail.com -ra, este bővebben írom a dolgokat...
Párom dolgozik kinnt,és szeretnénk majd kintről igénybevenni.Viszont ugy tudom egy év munkaviszony után lehet csak kapni,de azt visszamenőleg is.Lehet akkor majd a kintire váltani?Az itthonit meg lemondani?Vagy ez hopgy megy?Egyáltalán kit lehetne ilyen kérdésekkel megkeresni?Csak mert itt fennt a neten annyi félét olvastam,hogy teljesen belezavarotam:(
Ha valaki tud segíteni,kérem írjon,akár priviben is!
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Rendeltem Forma1-re jegyeket, Ausztriába kell utalni nem tudom melyik a számlaszám, plusz olyan teloszám van ami kinti, tud valaki segíteni?
- Valaki tudna segíteni családipótlék igénylés ügyben infokkal?
- Államkincstár nyomtatvány keresek, hogy nem vagyok egyedülálló mostantól a családipótlék járulék miatt. Tud valaki segíteni, hol találom?
- Valaki aki Ausztriában dolgozik, tudna nekem segíteni? Ausztriában is úgy történik a fizetett szabadság kiadása, ahogy itthon?
- Vállalkozók Ausztriában!Lenne pár kérdésem!Tudnátok segíteni?
- A párom Ausztriában dolgozik. Gyed és családi pótlék különbözetet szeretnénk igényelni. Mi az ügyintézés pontos menete?