Asztalon lévő néhány ikon bal alsó részében van egy kis fekete nyíl fehér négyzetben. Hogy tűntessem el? (tudásbázis)
De nekem van több könyvtárnak is ikonja (olyan mappás ikon), és valamelyiken van nyíl, valamelyiken nincs.
Úgyhogy az nem olyan installált program jel.
igen, erre már rájöttem közben, csak rosszul értelmezem a kérdést, azt hittem, az tálcán lévőkről beszél (asztal helyett) :)
de a lényeg a lényeg: eltüntetni nem lehet, azokat úgy jelöli a gép
Az asztalon lévő ikonokra 2x kell minden esetben kattintani. A kis nyilacska azt jelenti tudomásom szerint, hogy az már a gépedre installált program, azt onnan eltüntetni nem lehet.(De miért is kellene)
Ha az ikonon nincs nyíl, akkor azt csak futtatással működtetheted.
1x klikkelve csak az alsó gyorsindító sávban lévő programokat lehet indítani.
ja már tudom, mit mondasz, nekem is van, azok a programok, azokat nem tudod róluk eltüntetni szerintem
ezzel jelzi, hogy ha rámész, egy kattintás elég, és megnyitja az adott programot (míg egy fájl esetében ugye duplán kell kattintanod)
További ajánlott fórumok:
- Mitesszerek? Hogyan tüntessem el őket és mivel előzhetem meg a kialakulásukat?
- Hogyan tüntessem el a májfoltokat az arcomról? (Krémet keresek!)
- Fehérség a poharakon - hogyan tüntessem el?
- Hogyan tüntessem el holnapra 2 pattanásom? Please help!
- Kislányom a minap összehányta az egyik fotelomat. Tudna valaki segíteni, hogy mivel tüntessem el a szagot? Mosószeres vízzel már próbáltam.
- A horzsolás nyomait az arcon, hogy tüntessem el?