Hogyan tüntessem el holnapra 2 pattanásom? Please help! (tudásbázis)
Én a paradicsom ezen hatását ismerem. Bár vannak gyümölcssavas kozmetikumok, amiben lehet akár alma is az összetevő között. Vagy ezzel azt akarod jelezni, hogy csak almád van otthon? :)
A paradicsom erre szuper! DE tényleg! Sebre már kipróbáltam! :)
Ó, eszembe jutott valami: ha paradicsomot teszel rá, az kiszívja (nem tudok jobb szót rá) belőle a gennyet, jobban megérleli. Könnyebben kifakad!
A paradicsom tonizál, összehúzó hatása is van, azt hisze gyulladásra is jó! :)
Egy srác honnan vegyen korrektort??
Amúgy a fogkrémről megoszlanak a vélemények. Van aki szerint többet árt mint használ.
De amit még írtak, az a fokhagyma és a méz.
Na hát már te vagy a 2. ember aki a fogkrémet javasolja. Ez valóban ennyivel jobb, mintha meggőzölöm magam 8-10 percig törülköző alatt, majd tűvel kibököm és óvatosan kinyomkodom, majd bekenem kamillafőzettel, hogy enyhítse a gyulladást?
A fogkrém valóban jobb? (csak jelzem, érett patti, tehát fehér a közepe...)
Ha a nyomkodástól piros lesz, azt jelenti - valszeg - neked is olyan érzékeny lehet a bőröd, mint az enyém. :) Ha már tűt használsz, vagy legyen steril (orvosi injekciós), vagy sterilizáld 70%-os alkohollal (végső esetben kölni is jó).
A kamilla valóban gyulladáscsökkentő, de pl. az Ebrimycin zselé (Gyógyszertárban kapható , csak azt nem tudom még vény nélküli-e) csodákra képes, akár 1 nap / éjszaka alatt!
Egyrészt alkoholos - tehát csípni fog, de fertőtlenít is - másrészt antibiotikumos, és szárít is. Mindenesetre valamilyen szárító kenőcs kellene rá a patikából. (Szerintem)
Megvannak érve. Gondolom gőzölnöm kéne, és akkor ha nyomom, kevésbé lesz utána piros, hiszen kevesebb erőt kell kifejteni a kinyomásához. De lehet még tűt is használok, azzal még egyszerűbb.
Utána pedig tonik helyett kamillafőzetet kenek rá, az gyulladáscsökkentő.
De nem is ez a baj, hanem általában másnap még elég pirosas/vörös a nyomkodás helye.
Valami tanács???