Aszaltszilvás-diós pulykamell recept

4-6 szelet pulykamell filé,
fél csésze mag nélküli aszalt szilva,
3 evőkanál durvára vágott dió,
3 kanál morzsa,
l tojás,
só,
kevés fahéj,
2 kanál olaj,
1 kanál méz.
Az Aszaltszilvás-diós pulykamell elkészítési módja:
A pulykamellet kiverjük és megsózzuk. Az aszalt szilvából, dióból, morzsából, tojásból és fűszerekből tölteléket készítünk. Arányosan szétosztjuk, és a szeletek közepére kenjük. Tekercset göngyölítünk a húsból, fólia-tepsiben egymás mellé fektetjük őket, majd mézes olajjal megkenve mérsékelt sütőben pirosra sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. máj. 23. 20:44
Az aszaltszilvás-diós pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.