Astaxanthinról vélemények, kérdések? Pozítív és negatív vélemények :) (beszélgetés)
Utólagos vélemény:
Egyfolytában szedem a Makula komplex-et és az Astaxnanthin 11-13 mg-osat.
Abba se merem hagyni, már a kifogyás előtti napokban beszerzem az újabb adagot. Az elején volt beszerzési probléma miatt az egyiknél is, a másiknál is (eltérő időszakban) néhány napos szünet, azt megérezte a szemem.
Három injekciós kezelés után gyakorlatilag tünetmentes vagyok, csak kontrollra járok.
Meggyőződésem, hogy ebben ez a két bogyó segített.
Pedig van esély, hogy használ.
Párodnál régebbi állapot, vagy szintén mostani?
Makula degenerációt diagnosztizáltak.
Ezt orvos is ajánlotta, de ezen kívül a szintén ajánlott Makula komplex nevű kiegészítőt szedem már aznap óta, hogy észrevették. Hamar feltűnt, mert nap mint nap gépelt szöveggel dolgozom, és egyik pillanatról a másikra jött a torzulás a szöveg közepében.
Szia Guruljka,
megkérdezhetem, hogy milyen szemproblémára szeded?
Kérlek, majd írj, ha lesz bármilyen eredmény.
Nemrég óta szedem, kifejezetten a szememre. Labort nem néztek ezzel kapcsolatban.
Időközben az injekciós kezelés is elkezdődött, még nem tudok hatásról beszámolni.
Sziasztok,
érdekelne mindenkinek a véleménye, aki kipróbálta már az Astaxanthin nevű étrendkiegészítőt. Ki, miért kezdte el szedni? Használt-e valamit, jobbak lettek a labor eredményei, stb.?
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Szerintetek mit jelent, ha a nő beismeri az érzelmeit a férfinak, de az nem reagál rá se negatívat, se pozitívat?
- Ez pozitív vagy negatív reakció egy férfitól?