Aromás víz (beszélgetés)
8. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. ápr. 29. 17:05
Ezer éve van ilyen, nem tudom hol élsz.
7. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. ápr. 29. 15:09
Jól értem, hogy maga a víz tiszta víz lenne, csak az applikátorba betöltött aromagolyó(vagy bármi) szolgáltatná az illatot, ami biztosítaná az ízélményt ?Nem tudom, lehet kipróbálnám, de lehet, hogy csalódott lennék.
6. ,zumba (válaszként erre: 2. - Globus)
2024. ápr. 29. 13:50
Egyetértek.
5. Titkoskert
2024. ápr. 29. 13:21
Nem érdekelne.
Pont a mesterségessége miatt.
A fyerekemnek sem adnám.
4. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. ápr. 29. 12:14
Nagyon jól hangzik, de én nem vennék ilyet.
3. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. ápr. 29. 11:02
Már ezer éve van ilyen. 🤷♀️ Amúgy ha vizet akarok inni, akkor vizet iszom, ha valami gyümölcsízű lónyálat kívánok, akkor meg azt. Szerintem ez tipikusan olyasmi amit megvennének az emberek n+1-edik kacatnak, de a többség nem használná hosszútávon.
2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. ápr. 29. 10:42
Többségünk már tudatosan kerüli a mesterséges anyagok, ízesítők, ízfokozók, aromák, tartósítók arzenálját. Bizonyára akad egy kör, akinek mindegy, csak finom legyen, de úgy gondolom, éppen az ivóvíznek kellene tisztának, mentesnek lennie fentiektől.
2024. ápr. 29. 10:29
Sziasztok! Ötletelek egy új terméken, úgynevezett "aromás kulacson", ami lehetővé teszi, hogy a sima csapvizet gyorsan és könnyedén ízesíthessünk, csupán aroma segítségével.
Az ötletünk egy egyszerű, mégis hatékony megoldásra épül: egy aroma applikátor segítségével az ízeket (gyümölcsös, frissítő stb) az illat alapján éreznék az emberek. Ezáltal az ivás nem csupán hidratáló tevékenység, hanem igazi élmény lesz minden kortyban.
Szeretném meghallgatni a véleményeteket és tapasztalataitokat az ötlettel kapcsolatban. Mi az első gondolatotok, amikor meghalljátok ezt az ötletet? Szerintetek mennyire lenne népszerű egy ilyen termék a mindennapokban? És ti szívesen kipróbálnátok?