Arcápolás 30 felett. (Természetes összetevőjű krémek) (beszélgetés)
Ahány féle bőrtípus, annyi féle kezelési lehetőség. Ami egyikünknek jó az a másikunknak nem.
Én Marie Cohr kozmetikumokat használok. Engem a kozmetikusom ismertetett meg Vele több mint 10 éve. Oktat is kozmetikus iskolában, és sokat adok a véleményére. Nem olcsó, de jó.
Továbbá szükséges a szép bőrhöz szerintem a belső "fiatalítás" , egészséges szervezet, ehhez egy 100%-ban natív sejtfiatalító, sejtkommunikációs italt fogyasztok,amely biztosítja a jelzőmolekulák egyensúlyát a szervezetben és növeli a glutathion szintet, így a szervezet természetes módon tud védekezni a szabad gyökök károsító hatása ellen.
Ha belül egészségesek vagyunk, az kihat a külsőnkre is.
Ezen kívül a szép bőrhöz szükséges a napvédelem, a pihentető alvás, az elegendő folyadékbevitel, mozgás, friss levegő és persze a pozitív gondolkodás, béke és a szeretet!
Én most váltottam PomPom krémekre, remélem beválik, az összetevők meggyőzőek és még magyar is.
Előtte évekig YvesRocher használó voltam, de megint kivonták a forgalomból az aktuális kencémet...
Köszi!
Szeplőd sincs?
Engem pont a pigment foltok halványítása érdekel, mert olyan helyen lett szeplős az arcom, ahol ronda.
Ráncom nincs, de szívesen lecserélném a szeplőket néhány ráncra...
Szerintem így egyszerűbb:
Nekem nincs bőrhibám de a ránctalanító hatása csodás!Sokkal simább az arcom utána és ez után kenem be a ránctalanítóval.
15percig szoktam rajta hagyni.
Mesélsz erről: ordenary 30%-os kémiai hámlasztó?
Ez mit csinál?
Természetesbe:
A terra naturi arckrém,arclemosó,tonik,bőrradírt.
Nem természetesbe:Én ordenary 30%-os kémiai hámlasztót használok heti 2x(nyáron nem)
-ordenary koffeines szemráckrém
-ordenary arcszérium ránctalanító
-aldi öregedésgátló nappali és éjszakai krém (ezek nagyon jók!!)
Én 20éves korom óta nyomok ránctalanítót.ezeket 30 fölött kezdtem.nekem nagyon hatásosoak..
Sziasztok!
Milyen termékeket használtok arcápolásra? Sokáig kerültem a krémeket, de kevéssel 30 felett azért szeretném már ápolni, késleltetni az öregedést.
Magister-es termékeket használok, de érdekelne, hogy Nektek mi vált be?
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- 30 felett arcápolás
- Arcápolás természetes anyagokkal?
- Milyen természetes összetevőkből álló antibakteriális folyékony szappanokat és felületfertőtlenítő sprayket ismertek?
- 50 feletti, duci, és magas vérnyomásos tagok.Van valami ötletetek, ami természetes, és nagyon jó vérnyomás csökkentésre?(180 körüli)
- 100%-ban természetes összetevőjű sampont keresek zsíros hajamra, és zsíros, mitesszeres bőrömre.Tudtok segíteni?14 éves vagyok.