Apuka aki elrabolta az iker lányait csak hogy a sittre ne kelljen bemenni! (beszélgetés)
Valóban... csak én (és sztem sok ismerősöm így van ezzel) annyi kamu körlevelet kaptam már h sokszor el sem olvasom, ki sem nyitom... stb
Nem tudom megkülönböztetni h mi igaz és mi álhír. Sajnos.
Hála Istennek! Akkor szerencsésen végződött...
Sok pszichopata él köztünk... :(
Ahhoz képest mégsem lehetett sehol máshol infót találni róla, csak iwiw-en. Ha az én gyerekemmel történne ilyen akkor azt kb legalább a fókuszban benne lenne, azon kívül pár óriás plakátot a pasi képével tele a városban és a rendőrségi körözési listán pl.
De velem nem történne ilyen, mert nem adnám oda olyannak akiről tudom hogy letartóztatási parancs van ellene.
Nem tudom, nem hívom fel.
De az ismerősöm akitől kaptam, azt üzente ez most nem kamu, ez komoly!
Akkor sem az iwiw a legcélravezetőbb "eszköz" ehhez sztem!
Igen erre próbáltam célozni, hogy rengeteg kamu van.
Én rendszerint találok olyat az üzenőfalon hogy gyerekeket rabolnak el és iw..-en kérnek segítséget. Na ha az én gyerekemet rabolnák el akkor tuti hogy az iw.. lenne az utolsó ahová kiírnám..
azért nem minden igaz, amit az ismerősök kitesznek üzenőfalra:)
nekem nagy kedvencem volt anno a Tescoban elrabolt, majd mosdóban megtalált és kopaszra nyírt kisfiú esete :D megvan valakinek a téma?:)
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetek, hogy ne kelljen gumit használnom?
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- Anya, hogy visszakapja egyetlen elköltözött lányát, azt hirdeti közösségi protálon, hogy a lányát elrabolták drogosok. Miért csinálhatja?
- Ti mikor készítitek fel a lányaitokat a mensi kérdésre?
- Öröklés, hagyaték: van-e valami lehetőség, hogy ne kelljen olyannak (igaz papíron rokon) a tartozását kifizetni akiről azt sem tudjuk ki?