Anyumnak milyen ajándékot vegyek karácsonyra? (beszélgetés)
Éves határidőnapló, szemüvegtok, mobiltok, könyvjelző, pénztárca, neszesszer, briftasni - jó, biztos van szép magyar neve is -, kis kézzel készített doboz a kedvenc édességével, ha van neki. Szépségápolási szer, ha használ ilyet, pl. arckrém, fürdőgolyó, körömlakk stb, vagy kuponos ajándékutalvány kozmetikai kezelésre, masszázsra. Sál, sapka, kesztyű. És persze könyv.
Én már ezek közül jó párat ellőttem az utóbbi években, úgyhogy most mást kell kitalálnom... de nem akarok rágörcsölni. A lényeg úgyis a szeretet. Anyummal különben is könnyebb, mert vele együtt élek, az öcsém nehezebb szülés lesz.
Pedig az is milyen jó lehet a hidegbe:)
Annak idején, amikor én tini voltam a 40 körüli nénikéim azzal szórakoztak, hogy ki tud viccesebben kinézni a tundrabugyiba:)
Nekem is van boxer alsóhoz hasonló bugyim, de a férjem azt mondta, hogy ne merjem felvenni:)))))
Megértelek, mert egy idő után nehéz eldönteni mi is legyen. Amire szüksége van, megveszi magának. Ha pipere dolgot vesz az ember, nem biztos, hogy tetszik majd az illata vagy a krém nem lesz jó a bőrére stb. Körömlakkot, hajlakkot nem mindenki használ. A parfümre lehet, hogy allergiás lesz. Anyukám pl bizonyos illatokra az és tüsszög tőle. De azt nem tudhatom előre bármennyire is ismerem, hogy amit megveszek attól fog-e tüsszögni?!
Szóval ha szereti az édességet a virágokat, akkor egy szép karácsonyi kaktuszt- azok most virágzanak és egy doboz különleges bonbont javasolnék. Nem feltétlenül kell használati tárgyat adni. :)
Sálat, sapkát, meleg kesztyűt, meleg harisnyát, mellé a kedvenc édessége.
Én mindig annak örülök, ha csak nekem szól az ajándék. Utálok konyhai cuccot vagy bármi ilyesmit kapni. Az biztos, hogy frászt kapnék, ha valaki egy vasalóval lepne meg vagy turmixgéppel, de egy epilátor már jöhetne:)
Örülnék egy jó könyvnek vagy egy könyvtár bérletnek is:)
Vagy ha a hobbimmal kapcsolatban kapnék valamit.
És most oda vagyok egy ekönyvért pl.:)
De örülök a kedvenc parfümömnek is, illetve az általam használt kozmetikumoknak, de egy üveg nutellának is tudok örülni, amit egyedül eszek meg:)
Igaz, én nem vagyok 70 éves.
Festményt, kerámiát. Mondjuk azt sem tudjuk milyen összeget szánsz az ajándékra.
Új mobil telefont. Kedvenc zenéjét DVD-n.
kiváló elképzelés
legaláb bolyan jó, mint a pecek birizgáló, elektromosan fűthető, hőfok szabályozós bizgentyűs birkagyapjús izé (mizé)
Ajándékozd meg egy 3-4 napos, gyógyvizes wellness
utazással
Ha mindene meg van, akkor ajándékozz neki mondjuk masszázs bérletet, uszoda bérletet.
Ha esetleg van valamilyen betegsége, akkor vérnyomásmérőt, vércukormérőt.
azt hiszem, hogy neked nem túl jó a kapcsolatod az anyukáddal
így aztán nagyjából tök mindegy, hogy mit veszel neki
Azért köszöntöttem névnapján telefonon csak mert épp külföldön tartózkodott és megbeszéltükm, hogy idézem őt vond össze a karácsonnyal de természetesen csak nem áltam meg és virágot kapott a névnapjára igaz kellemesen meglepte Nagyon sok mindene megvan 70 léves és így már elég nehéz neki haszos ajándékot választani ugyan ltkészletet kért de azt a nővéremtől és az unokájától meg kapja majd így beszéltük meg
Sütni főzni szeret rengeteg a szakácskönyve tehát az kilőve úgy szeretném, hogy maradandó emlék legyen számára
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- Mi volt a legpocsékabb karácsonyi ajándékotok?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- Ti hány embernek vesztek karácsonyi ajándékot?
- Milyen jelképes ajándékot vegyek karácsonyra elsős és harmadikos gyerekeim tanítójának?