Anyukák akiknek 2-3-éves kisfiuk van! (beszélgetés)
Sziasztok.
A mi kisfiunk február 22-én lesz 26 hónapos,20-21 kg között mozog,98-104-es ruhákat használunk,25-26-os lábbelit.Papucs,benti szandál 25,de bakancs,sportcipő 26-os kell a lábára,sőt a lábfeje is magas.
Az én kisfiam 28 hónapos és 98/104-es ruhákat hord,
24-25-ös cipőt illetve bakancsot.
Azért azt se felejtsétek el hogy nem mindegy ki hol vásárol mert a méretek közt igen nagy különbség van.
Ha már méret kérdés van inkább a magasság és súly ami érdekes lehet :-D
Sziasztok!
Az én fiam tegnapelőtt volt 3 éves,110-es 116-os ruhákat hord,18 kiló,27-es a lába.:)
A kisfiam márciusban lesz három éves.
104-es ruhákat hordunk, kb 15 kg és 27-es a lába. :)
Sziasztok!
Az én nagy fiam 29 hónapos,92-98-as ruhákat hord,és 25-ös a lába! Ez azt hiszem,átlagosnak mondható,inkább az öccse rendelkezik meghökkentő paraméterekkel: 9 hónapos,12 kiló,és 86-os ruhát hord. Cipő még nem megy a lábára!
Más téma: mivel tudjátok lekötni a kis energia vámpírokat?
:)
gondoltam benézek, ha nem bánjátok. és pont a tiéd volt az utolsó hozzászólás.
ezt nem hagyhatom szó nélkül. :D
kisfiam 19 hónapos, 92-98 ruhát hord, csizma 25. :D
Az én fiam már nagy 63 hónapos, és bár koraszülött volt, ma már ez egyáltalán nem látszódik:)
120 cm. magas, és 31-es a lába...
Az én kisfiam 32,5 hónapos, és nagyon-nagy!
19 kiló, 28-as cipőt hord, 110-es ruhákat, a fejkörfogata 54cm.
Normál méretekkel született (53 cm és 3300gramm), de az apukája magas, ebben rá ütött!
Na ez megnyugtató, hogy nem csak az én gyerekem ekkora.
Fiam 20,5 hónapos, 98-104es ruhákat hord, 26os szandált kellett neki tegnap vennem már. 13,2 kg.
Én kis fiam a heten lesz 2 eves és 98-104 ruhát hord, a lábára 26-os cipö és 27-es hotaposo csizma kell. 15 kiló körül van. :) de hosszú és nagy lábú volt mar a születésekor is. Meg jó, hogy nem lány :) ekkora lábakkal ;)
A lényeg, hogy egészséges legyen! És persze boldog, kiegyensúlyozott és tudjon fejlődni.
Imadnivaloak ebben a korszakban (is)
2 éves lesz pár nap mulva és 92/98 ruha 23 cipő csizma 24:9
13.2 kg
További ajánlott fórumok:
- Fiatal anyukák, akiknek van kedve egy kicsit kimozdulni a pici nélkül......
- Anyák, akiknek kisfiuk van...
- Tapasztalt anyukák segítséget szeretnék kérni! 9-10 hónapos és 3 éves kisfiúknak ajándékötletek?
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyermeke a 3.szülinap után lett szobatiszta!
- Tanácsokat várnék olyan anyukáktól akiknek 3 picijük van
- Azoknak az anyukáknak a jelentkezését és tapasztalatát várom, akiknek szülés után kiújult a pajzsmirigy betegsége.