Anyukák! Akik újrakezdtétek az életeteket! 'Segítenétek'? (beszélgetés)
Mit tett a drága, hogy nem tudsz túljutni rajta?
Mert pl., ha bántalmaz akkor tényleg nincs sok választásod de, egy kis hűtlenkedést én meg tudtam bocsájtani :)
Van pár barátnőm ismerősöm akik újrakezdték gyerekkel, ideig óráig jó volt, de mindig ott volt a konfliktus, hogy nem saját gyerek.
1 barátnőm van aki 1 gyerekkel (akinek az apja lelépett még az elején) kezdett új kapcsolatba és most nagyon boldog 3 gyerekes anyuka.
A kisgyerek nevelése sok gonddal, odafigyeléssel miegymással jár, nehéz olyan valakit találni aki teljes erőbedobással melléd áll majd és nem csak a jobbik rész kell neki a kapcsolatból.
nem szörnyű egyedül! majd meglátod! én nehezen szoktam újra a párkapcsolataot!
inkább örülj, hogy azt csinálsz amit csak akarsz!
... vagy nem voltál elég biztos magadban!!
Az én volt férjem is próbált zsarolni a váláskor, hogy elveszi a gyerekeket.... és mosolyogtam, "rendben van, amennyiben a bíróság Neked ítéli, tiéd mindkettő!" ... Simán mondhattam, mert tudtam, hogy nem talál fogást rajtam, amiért csak a gondolata is felmerülne annak, hogy neki ítéljék.
gratulálok!!!
már sokkal előbb kellett volna!
ne,ezt neeeeeeee..nem szabad ilyen negatívan hozzá állni..én is vonzom a hülyéket,de látod,sikerült...
a rossz után csak jó dolgok jöhetnek..:)
Nah, nekem ilyen mákom sosem lesz:(
Nekem ezek mindíg olyan mesebeli történetek, ami velem nem fog megtörténni sajnos. Nem vonzom ezeket a mesés dolgokat:(
Szia Panka!
Én is most léptem ki 7 éves kapcsolatból, kicsi, 2 éves gyerkőccel maradtam. Nagyon nehéz.
Az én történetem is elég érdekes, a lényeg, hogy meg lett volna mindenünk, egy szavunk sem lehetett volna, de nem tudunk együtt élni. Ehhez sajnos a kisfiamnak kellett megszületnie, hogy rájöjjek....ez most így nagyon leegyszerűsített történet azért.
Én úgy voltam vele, hogy inkább még most, mint mondjuk 5-6 év múlva váljunk. CSakis a gyerkőc érdekében. Mert akkor már annyira kötődne hozzá, hogy lehet nagyon rossz lenne. De így ebbe nől bele, és ez így jobb szerintem mindenkinek.
Amúgy én is sokszor gondolkodom azon a kérdésen amit a 11. hsz-ban írtál. Nekem sem e körül forog a világ természetesen, de az ember társas lény, és nekem szükségem van társra. Sajnos nem bízom benne, hogy találok, de nem keresek. Majd megtalál. Remélem.
Én nem bántam meg a döntésem, pedig még nagyon az elején járok, és még nagyon nehéz....
Most megyek vissza dolgozni, örülök neki, mert kizökkent az itthoni kis burkomból, és talán nem fogom már úgy nyalogatni a sebeimet.
rohadék...
az ilyet szembe állítanám egy 2x akkora emberrel...
Én 23 év után mondtam ki, hogy nem birom tovább.
Testileg soha nem bántott. De lelkileg sokat. Mindenképpen át akart alakitani olyanná mint ő. Mindent irányitani akart. Sokáig hagytam, hittem neki. Nem dolgozott évekig, én tartottam el a családot. De az önbizalmam a béka feneke alá került. Jó szakmám van, de nem tudok benne elhelyezkedni. Mindent alárendeltem a családnak.
Kicsordult a pohár. Anyagilag nullán állok, tele tartozással. De fel fogok állni, mert akarok.
9 éves kislányom és 18 éves Sajátos nevelési igényü fiam van. Nem foglalkozik velük.
Most még azt is megkapták, karácsonra ajándékot sem kapnak tőle semmit, mert ő sem kapott soha gyerekkorában.
Félek, de épülök.
Soha nincs késő lépni.
Azt szoktam mondani, két dolog amit nem bántam meg. Rávettem arra hogy ez a két gyerekem legyen.
Örökbefogadottak.
Megkaptam már tőle azt is, hogy milyen nő az akinek még gyereket sem lehet csinálni.
Megkaptam már azt is a gyerekek előtt, hogy kurva vagyok.
Pedig a családért napi 12 órákat dolgoztam, és mostam főztem, takaritottam(ha még birtam)
Soha nem csináltunk együtt semmit.
Mindig, bármit javasoltam, megkaptam hülye vagy hozzá, ehhez nem értesz.
Váltson aki ugy gondolja nem birja.
Nem éri meg, hogy feladjuk önmagunkat.
Ha egy férfi igazán szerelmes, akkor semmi nem számít.. Lehet akár "100' gyerkőcöd is, és akár egy sem.
Akkor csak egyet akar! Téged-Téged-Téged! Erszényestől, "csomagostól" mindenestől!!!
További ajánlott fórumok:
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Expocakos Anyukák
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- Többgyerekesek, milyen praktikáitok vannak, amik megkönnyítik az életeteket?
- Ha háromszor újrakezdték, negyedszer is fogják majd?
- Akik több év kihagyás után újrakezdik vagy újrakezdték a vezetést!