Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Anyák napja - hogy köszöntöd? fórum

Anyák napja - hogy köszöntöd? (beszélgetés)

1 2
2020. máj. 2. 13:30
Én már csak a temetőbe mehetek, ami Pesten van, igy gyertyát gyujtok. A gyerekeim virtuálisan köszöntenek.
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Channa*)
2020. máj. 2. 11:58
Megértelek. Én csak egy "köpésre" vagyok a Pest megyei határtól, szóval itt fel lesz oldva, de eszem ágában sincs menni kávézgatni, pizzázni vagy egyéb vendéglátóhelyre. Ja és persze strandra sem. Jól elvagyok a kiskertemben még egy darabig.
2020. máj. 2. 08:27
Ahogy eddig a kertben leszünk de most puszi nélkül.
29. Channa* (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 2. 08:14

Pestiek vagyunk és nálunk a korlátozások maradtak, és mi betartjuk, csak akkor megyünk ki ha kell és csak olyan helyre, ahol kevesen vannak.

Amíg a vírus tart és nincs oltás, gyógyszer, stb., addig mi nem eszünk ilyen helyeken.

28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - 94a06e9696)
2020. máj. 1. 23:47
Jó nektek! 😉 Legalább ti ugyanabban a városban laktok. 😊
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Channa*)
2020. máj. 1. 23:46
Fagyizó már nyitott ki, (gondolom azok amik csak kiadják) szóval azt még most is meg tudjátok ejteni 😉
2020. máj. 1. 23:25
Ugyanúgy ahogy eddig, csak nem kap hozzá puszit, meg ölelést,és kissé távolabb ülünk a teraszon...
2020. máj. 1. 20:22

Mi is a temetőbe megyünk...

A fiam velünk lakik. Az anyák napján mindig valami közös programot szoktunk csinálni. Elmegyünk együtt mekibe, fagyizni, és vásárolni (ő vesz nekem valamit).

Most ez kimarad. Majd bepótoljuk a nagy bulin, ami akkor lesz, amikor ennek vége és megünnepeljük közösen az összes elmaradt szülinapot a rokonokkal, barátokkal.

24. Channa* (válaszként erre: 18. - Timycat)
2020. máj. 1. 20:14

Mi két hete a nénikémet úgy köszöntöttük fel a szülinapján, hogy kocsival megálltunk az ablaka alatt krétával felírtuk az aszfaltra, hogy boldog szülinapot, valamint volt a kezünkbe is egy ilyen felírat, valamint szólt a kocsiba a boldog születésnapot. Mi voltunk ott, a lánya, az unokái és még egy barátnőnk.

Erre itt azt mondták, hogy ez túl nyálas...

Szerintem ez nagyon jó!

Mármint a programotok:D

23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Agis)
2020. máj. 1. 18:43
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
22. agis
2020. máj. 1. 17:50
Rendeltem neki viragot, amit vasarnap egy futar viszi ki majd neki, lesz meglepetes :)
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Amaunet)
2020. máj. 1. 16:21
Mi is sokat találkozunk általában. (2-3 hetente) De most nem lehet ☹️ Gyerkőc rajzolt a nagyinak egy szép rajzot, azt majd messengeren átküldjük neki. ❤️
2020. máj. 1. 16:10
Csokival
2020. máj. 1. 14:32

Nálunk az a szokás, hogy verset mondunk telefonba, ha nem tudjuk meglátogatni az ünnepeltet.

Mert előfordul nem csak járvány idején, hogy nincs arra lehetőség, hogy utazzunk.

Vagy ajándékot a neten vásárolunk és az ünnepelt címére kérjük kiszállítani.

De minden különösebb alkalom nélkül is sokat beszélünk egymással és sokat látogattuk (és fogjuk is látogatni) egymást.

2020. máj. 1. 14:29

Mi összejövetelt tartunk.

Van a családban egy tanya, picit nagyobb mint egy hektár. Négy háztartásból jövünk. Mindenki hoz magával kajcsit, innivalót, étkészletet, poharat, miegyebet. A mosatlant mindenki viszi haza. Én viszek 4 kis tepsi "nyers" sütit, amit ott rakunk sütőbe, minden "csapat" kiveszi a magáét.

4 helyen fogunk ülni, mindenki azokhoz csoportosulva akivel él.

Az eső ellen van egy nagy fedett veranda ott is tudunk egymástól külön is enni, van sátor is, ha nem esik akkor ott a szabad ég. A házba be se kell menni.

A wc-t csak a dédiék látogathatják, a többieknek pisilni ott a "bokros". Szabadtéri csap van több is.

Én az ajándékokat már 1 hete összekészítve karanténban tartom.

A Húsvétot is így tartottuk, azzal a különbséggel, hogy akkor bográcsoztunk.

Picit vicces így kívülről nézve, de mi legalább tudunk találkozni.

17. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 1. 14:18

Az anyák napját sem kell túlmisztifikálni, mint a nőnapot, karácsonyt. Azt egészévben kell, hogy érezze a szülő és természetesen a gyerek is, hogy szeretve és viszontszeretve vannak.

Van 2 gyerekem és nem dőlnék a kardomba, ha véletlenül nem köszöntenének fel. Mert tudom, érzem hogy nagyon szeretnek. Én a zsebpénzes időszakuktól, mindig kaptam, kapok tőlük valami meglepetést gyakran.

Az inkább fájna, ha egészévben semmi, aztán a kötelező anyák napján meg, akár drága ajándékkal is lepnének meg.

Én már az óvodában sajnáltam azokat a gyerekeket, akiknek részt kellett venni a műsoron. miközben nem élt az édesanyjuk. A mai napig sajog a szívem miattuk, nem volt más és az óvónőknek adták az ajándékot.

Írtad nem erre vártál, de miért nem lehet arról is írni, hogy valaki otthon egy gyertyát gyújtva, vagy a temetőbe megemlékezve gondol az édesanyjára? Az is az édesanyára, nyagyira gondolás.

16. Amaunet (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 1. 14:14
Mire számítottál?
15. 184481d874 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 1. 14:06
Igy igaz,ez a legtöbb amit tehetsz,neki az a legfontosabb,ha tudja ti is jól vagytok és hallja a hangotokat,megoszthatja gondolatait.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - 184481d874)
2020. máj. 1. 14:05
Nekem is most van első olyan év, hogy nem találkozunk személyesen. Mert nem lehet. Másik városban vagyunk, így nem kockázatok miatta. De persze beszélünk 3-4 naponta, unokával videochatelnek is. Most ez a legtöbb, amit tehetek. Gondoltam vagyunk még így páran.
13. 184481d874 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 1. 13:30
Bocsánat de milyenre számitottál,mint őszinteségre?Szerintem ebben a helyzetben aki tartja a kapcsolatot az Anyukájával az minimum felhívja és jó egészséget,sok puszit küld és elbeszélget vele,mert egy szülőnek ez a legfontosabb.Ha valaki együtt él vagy a közelében lakik Anyukája akkor meglepi egy kis kedves virággal,jó szóval ,de itt is azt írnám,a szülőknek az együttlét a legfontosabb,ami most kockázatot jelent ,tehát marad az ajtóra tett virág,bonbon és más egyéb kedves aprócska kis kártyákon felirt kedves szavak,hogy a gyermeke,unokája gondolt rá most is.
12. Lávli* (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 1. 13:29

Akinek természetes, és lehetősége van rá, az nem fórumozik arról, hogyan köszönti az édesanyját.

(Felhívja, virágot ad neki, megöleli, énekel neki, süt neki, stb.)

Mindenki mást meg kicsit felkavar a téma.

2020. máj. 1. 13:24
Nem épp ilyen hozzászólásokra számítottam..🙄😏😒
10. 184481d874 (válaszként erre: 5. - 9b10f3d7ff)
2020. máj. 1. 13:05
1 éve hunyt el Édesanyám én is már csak a sírjára vihettem a fiaimmal a virágot.De nem csak ilyenkor viszek nekik virágot,mert Apukámmal nyugszanak együtt,Anyukám kivánságára. Árva lettem,most érzem csak igazán...
9. globus (válaszként erre: 5. - 9b10f3d7ff)
2020. máj. 1. 13:01
Öööö... nem írom le, mit gondolok :)
8. andi6020 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 1. 12:53
Ügyes vagy.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - 9b10f3d7ff)
2020. máj. 1. 12:52
Ja, mindegy is ki kérdezi. Csak gondoltam felvetem. Épp az imént rendeletem meg a virágot. Rendesek voltak, mert elviekben nem visznek ki virágot, de mivel anyukám házahoz egy nagyon közeli virágost néztem ki, így megtetszik.❤️
6. vivo44 (válaszként erre: 5. - 9b10f3d7ff)
2020. máj. 1. 12:50
Ahogyan látom többünknek:-(
5. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 1. 12:40

Ez egy kedves fórum, bár néhányónknak fájdalmas. Ezt miért kellett anonim kiírni?

A kérdésre válaszolva, a temetőbe vittem tegnap virágot.

2020. máj. 1. 12:34
Nekem már nem élnek. Anyósomat majd telefonon köszöntjük. Ez most ilyen helyzet.
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 1. 12:33
Virágtálat viszek a temetőbe.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook