Kinél hogy zajlik az anyák napja? (beszélgetés)
Egy rokonom is pont 05.05.-én szült, és akkor pont anyák napjára esett. Olyan szép.:))
Akkor ma van; Boldog születésnapot a fiadnak!:))
Nálunk anyukám minden hétvégén nagy főzést csinált, főleg, mikor unoka lett.
Én meg nem is vagyok konyhatündér, a másik, hogy "ezek" soha nem tudják, mikor jönnek, csak telefonál, hogy itt vannak a kapunál. /csengő nincs/
Amíg nem esküdtek meg, addig nem izgatott, csak ahogy most írtam, hogy a nászasszony hogyan készül. De általában a sima hétvégén is ezt csinálja.
Igazából meg akartam magam nyugtatni.
Mi május második vasárnapján ünnepeljük, vagyis a jövő héten és grillezünk. Ajándék nem, virág csak cserepes, csere-bere:)
Nem csinnadratta mert máskor is szoktak jönni vasárnapi ebédre, de nincs elfelejtve sem, hogy milyen nap.
A lányomék jönnek apró ajándék, virág, ebéd.
Az anyukámat pedig épp most hívtam, hogy szombat vagy vasárnap megyünk, virág, kávé, tea, merci csoki és egy kis kozmetikum.
Anyósom már nem él.
No, ez érthető.
Az kellene, még most is sütnél valamit. DD
És a tieid? Hazautaznak, vagy telefon?
Te nagy főzést csinálsz, vagy együtt / na persze, hogy együtt mentek nagymamához.:))
Úgy kijöttem ezekből az ünnepekből..:(
Akkor nem vagyok egyedül, ugyanis nászasszony 2 féle másodikkal, 2 fajta süteménnyel vár 6 embert, szombatra.
Én csak kettőt, már ha lesz idejük vasárnap, és semmi extrára nem gondoltam.:))
Ti hívjátok, ők szólnak, hogy mikor mennek, egyáltalán tartja-e mindenki?
Nagy trakta, vagy könnyed beszélgetés süti, kávé mellett?
További ajánlott fórumok:
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- Anyák napjára versek, idezetek
- Mit szólnátok, tennétek ha olyan oviba járna a gyereketek ahol nincs se karácsonyi ünnepség, se anyák napja?
- Szomorú anyák napja
- Nálatok hogy zajlik az anyák napja?
- 18-24 hó között kinél, hogyan zajlik az éjszakai alvás?