Anyák, leendő anyák mi a tapasztalat? Lehet baba? (tudásbázis)
Gartula a babahoz! :))
DE ebbol nem lehet altalanositani,en vagyok az ellenpelda,nekem egeszen addig olyan folyasom volt,amikor terhes lettem akkor viszont semmilyen. Majd a teszt megmutatja, hogy sikerult-e,de felesleges itt talalgatni! :)
Drukkolok!
Nekem végig bő fehér folyásom volt.
a peteérés után pár naptól, most késik 2 napja és eddig 3 pozi tesztem volt.
Két fiam van 8 és 4 évesek, erre már nem emlékszem, mert a menzesz elmaradása után 1-2 héttel teszteltem, így nem figyeltem, akkor még nem is tudtam ezekről a dolgokról, nem volt netem ahol utána nézhettem volna. Így gyakorlati tapasztalatom nincs.
Drukkolok, hogy baba legyen a dologban ;)
Mikor már tudod, hogy terhes vagy, vagy voltál, ha visszaemlékszel akkor a peteérés után mikor már elmult és megtermékenyültél, milyen volt a nyák?? Volt folyás? Vagy esetleg sűrűbb, ragadósabb bővebb??
12,13,15,17. napon voltunk együtt, most vagyok a 21. napon és olyan sűrű bő lett a hüvelyváladékom , és olyan mensi szerűt érzek. Lehet ez baba?
További ajánlott fórumok:
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?
- Leendő anyák okoskodásai!
- Hogyan és hol lehet három nyelvű anyakönyvi kivonatot beszerezni, és mibe kerülhet?
- Születési anyakönyvi kivonatot hogyan lehet kikérni postai úton?
- Egyedül álló anyák/leendő anyák hogy bírjátok?
- ANYÁK NAPJA van ma ♥ anyukák, nagymamák, leendő anyukák...