Születési anyakönyvi kivonatot hogyan lehet kikérni postai úton? (tudásbázis)
Ez érdekes, mert barátnőm is 2000 ft-ot fizetett érte 1 éve. Csak Ő személyesen kikérte.
Amúgy megkérdezhetem, hogy melyik Önkormányzatnál dolgozol?:) Hát ha... összejönnének könnyebben a dolgaim :D
ah az már igen!
Sok sikert remélem összejön!!Majd írd meg hogy sikerült!
jó éjt!
Akkor mond azt hogy neked is személyit kell csináltatni mert ellopták:D ez csak vicc volt!:)
persze most az a 2000ft nem olyan nagy összeg egy ilyen papírhoz képest!
az ember azt hinné tényleg hogy mindenhol így van, aztán mindenhol máshogy van, ez most úgy érdekes volt :))
najó jóéjszakát! :)
:D
Egy próbát megér!
ha rendesek akkor postázzák!
hát ez megint érdekes mert nekünk meg nem kellett fizetni sem...
:D
Minden önkormányzat más ezek szerint, próbálja meg a fórumindító, valahogyan csak sikerül.
hívd fel az önkormányzatot ahol születtél és ők mondanak neked e-mail címet és hogy milyen adatokat kell írj.nekem 1 hónap volt mire kiküldték,de megvan:D
ja és ha jól tudom akkor 2000ft az illeték.
:S nekünk nem küldték ki csak úgy e-mail útján... be kellett menni anyósnak, ( páromnak kellett ) és személyesen bevinni a saját iratait igazolva azzal hogy tényleg ő az anyukája...
amúgy meg csak úgy nem adnak ki hivatalos iratokat..
én a fiamnak kértem újat mert elveszett.
Küldtem egy e-mailt ahol született az anyakönyveztetőnek és postán küldték ki ha úgy kéred!
További ajánlott fórumok:
- Születési anyakönyvi kivonat Bírósági bekérése
- Kitalált név a születési anyakönyvi kivonatban
- Hogyan és hol lehet három nyelvű anyakönyvi kivonatot beszerezni, és mibe kerülhet?
- Amikor kiskorú gyereknek csináltatunk útlevelet ott tartják a születési anyakönyvi kivonatot?Sehol sem találom és erre gyanakszom!
- Ha nem ott lakom, ahol születtem, anyakönyvi kivonatot hogyan tudok kikérni a hivatatól?
- Az anyasági támogatás igényléséhez az eredeti születési anyakönyvi kivonatot kell elküldeni, vagy jó a másolat is?