Anyajegy probléma (beszélgetés)
Anyajegy vagy szemölcs?Az anyajegy nem emelkedik ki a bőrből.Inkább szemölcs lehet az ami leszakadhat.Ha bőrgyógyászra sokat kell várni akkor inkább mutasd meg a háziorvosnak!
Az anyajegyeknél jellemző a rosszindulatúvá fajulás:ha alakja ,színe változik akkor melanoma gyanús és azonnal bőrgyógyász!(tapasztalat!)
Az jó, hogy nálatok ilyen gyorsan be lehet jutni. A mi városunkban 2 doki van magánban, aki jónak számít, de igen hosszú a bejutás.
Hogy a témához is szóljak, ha levetetni nem is szeretnéd, esetleg egy ellenőrzésre érdemes bejelentkezni. De egy kicsi sérüléstől, nem hinném, hogy el tud rákosodni. Nekem is van egy az oldalamon, amit nem mertem levetetni, mély a gyökere, már csak sebészetileg lehetne leszedni. Arra én is vigyázok, nagyon kényes vagyok rá.
Elhiszem,,sajnálom.
A lányom pont így járt mint Fi,,kerestünk egy dokit magánban aki másnap rendelt,,ő meg adott beutalót és már mehetett is .De olyan bőrgyógyász is van aki egyből le is veszi.nem egyforma ez sem.
Tegnapelőtt miközben a gyerekekkel játszottam,véletlenül hozzáértek a gerincemnél lévő anyajegyhez,ami sérült emiatt és vérzett is.(majdnem le lett szakítva)
Párom legyint rá,pedig szerintem ez simán elrákosodhat..
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)