Antibiotikumtól hallucinált már valaki? (tudásbázis)
Idős korban lehet olyan fura szürke foltokat látni, meg fekete kis csíkokat, ami az öregedéssel jár.
Ez van, sajnos.
Nekem is vannak ilyenek, főleg ha kifáradok, nehezet cipelek, ideges vagyok, utána mindig több jön elő.
A szemorvosom szerint ez ilyen korban (63), természetes már.
Nem tudom mi lehet az infúzióban, de amikor a nagymamám bekerült, ő is hallucinált tőle.
Anyukám meg is tiltotta az orvosnak (aki elismerte, hogy ez jellemező mellékhatás, de "majdelmúlik"), hogy tovább adják, mert semmi hasznos nem volt benne, mindenkienk adták eszetlenül.
Ahogy kiürült a szervezetésből, abbamaradtak a furcsaságai is szerencsére.
Szia,
igen, hallucinalhat az antibiotikumok egy bizonyos csoportjatol, ilyen pl. az amoxicillin, de masok is lehetnek. En konkretan ettol hallucinaltam, es nem sokkal kesobb a fiamat vittuk pavor nocturnus miatt a neurologiara, ott kerdezte a neurologus, hajlamos-e valaki a csaladban alvajarasra, hallucinaciora, neki emlitettem meg, inkabb poenbol, hogy en igen, antibiotikumtol. Gondolhatod, hogy leesett az allam, amikor rakerdezett, mit szedtem, es kozolte, hogy igen, attol siman elofordulhat hallucinacio mellekhataskent.
Persze a betegtajekoztatora nem irtak ra.
Szoval igen, ha hajlamos ra, es olyat kap, hallucinalhat antibiotikumtol. Ne aggodj, par nap, es elmulik (ha attol van).
További ajánlott fórumok:
- Agytörzsi károsodás antibiotikumtól, valakinek van tapasztalata?
- Dagadt már fel a fogínyed így? Ha valakinek feldagad, akkor kellene antibiotikum?
- DALACIN C antibiotikum - ismeri valaki?
- Tudja valaki, melyik antibiotikumok okoznak fényérzékenységet?
- Kapott valaki antibiotikumot megfázásra terhesen?
- Milyen problémát okozhat, ha az antibiotikumot véletlenül előbb szedi be valaki?