Annyira szeretném, ha tenger mellé tudnék költözni (beszélgetés)
erezd magadat jol az uj helyen!sok szerencset kivanok!
Már intézőbe van a költözés. Február végén, március elején költözök. Nagyon jó kis hely, tengerpart mellett. Engem nem érdekel a meleg. Valamint tenger mellett elviselhetőbb.:)
Ne már. Nálatok az van? Főleg óceán mellett? Ahol mindig fúj a szél. En pont azt tapasztalom hogy a tengerparti városban nincs olyan meleg mert jár a levegő na meg. A víz is fenn tart egy mikriklimát. Ahol mi lakunk ott a tenger nyáron sem túl meleg 23-24 fok maximum mert közel az óceán. Igy nyáron sem olyan vészes. Beljebb a szárazföld felé igen, a nem tengerparti városokban.
ha megtudnad,hogy nyaron ott mennyire meleg van,rekkeno hoseg nem biztos,hogy oda kivankoznal!
Tenger mellett nem lenne rossz...
Ha érdekel spanyolországi tapasztalat írj rám.
Én így beszélek és én arról nem tehetek hogy titeket ez idegesít. Ez legyen a ti problematok ne az enyém. Valamint hadd ne kelljen elviselnem azt hogy egy szóért amit maskepp mondok mint egyesek el kelljen viselnem hogy sittyóznak. Azért már mindennek van határa, még ha online világ akkor is.
engem is.olaszba,görögbe.miért nem lehet rendesen beszélni?
a lányomék is mehetnének,de képtelenek itt hagyni ezt a pocsék országot.
vagj bele!sok sikert kivanok!nyelveket beszelsz ez kezdetnek nagyon jo!
Igen ilyen is van.. de meg kell próbálni, aki mer az nyer. Ha meg se próbálom csak ülök a baberjaimon és almodozok abból nem lesz produktum.
Igen, sokaknak bejön. Aki mer az nyer-mondja a közmondás. Megérdemlik, tettek érte. Szoritok nekik, ahogy a FI-nak is. De én ismerek olyat is aki kiment nagy Amerikába és alig várta, hogy hazajöjjön. Mikor leszállt a gépről megcsókolta az anyaföldet. Azt mondta soha többet innen sehová. Olyat is ismerek aki Irországból jött haza pedig de jó volt ott. És olyat is akinek Svájcba lenne lehetősége nagy segitsége is de nem mozdul.
Nem vagyunk egyformák.
Köszönöm. Nem kis sors ez, hanem életet változtató nagy lépés.
Mindenképp megosztom az érdeklődőkkel hogy hogyan alakul a kis sorsom. 🥰
Nincs mit. De szerintem vagyunk páran akit érdekel hogy mi történt veled. Szeretném ha majd valamikor értesitenél bennünket.
Biztos vannak mások is, akiknek hasonló a szándékuk.
Jó utat kívánok, és remélem hogy megtalálod a kivánságod. Azt a kis házikót, ahol kávézni akarsz, miközben hallgatod a hullámok/tenger meséit.
Köszönöm mindenkinek aki építő és biztató véleményt írt. Facebookon már felvettem a kapcsolatot egy Görögországbsn élő nővel. Fel fogom hívni és beszélünk. Ha így van segít alberletet nézni. Szóval belevágok. Aki suttyónak nevezett, egy szó miatt az pedig nézzen tükörbe. Sose gondoltam volna hogy itt ezen a platformon egy szó miatt valaki suttyónak fog hívni. Na mindegy. A többieknek nagyon köszönöm. Ölelés
Érdeklődj, nézz körül alaposan. Mérlegelj.
Angollal sok helyen boldogulsz addig is, amíg a választott ország nyelvét nem tanulod meg.
Ha komolyan érlelődik benned a döntés, hogy külföldre költözz, és nem riaszt vissza az, hogy az elején nehézségekbe ütközhetsz, akkor hajrá!
A "magyarba" és társai tényleg borzalmasak. Engem is zavar, akár hallom, akár látom.
Na ez az. Ezért nem indulunk meg sokan, mert ennyi a kérdés. Sokan meg csak mennek minden nélkül és bejön nekik... mi pedig itt habozunk
A "magyarba" és társai az nem rövidítés, szimplán csak suttyóság.
Így szoktunk rövidíteni. Mi Fuerteventurát emlegetjük gyakran, de csak mint Fuerte. Siófokra járunk innen vásárolni, és úgy mondjuk, megyünk Sióra.
Azt sem írjuk ki nagyon régen hogy tökéletesen jó valami, de mindenki érti azt hogy tök jó.
További ajánlott fórumok: