Annabella születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Annabella születése
köszi a gratulációt .
és énis gratulálok neked a picihez nagyon
szép.
Én is gratulálok a kislányhoz!
Nekem is ugyanez jutott eszembe, hogy miért kövér? Az én 5 hónapos fiam 8,12 kg, és nem kövér, tényleg nem :) Mondjuk a hossza is megvan hozzá. De a dokim azt mondta, hogy ennyi idős babáknak átlagosan 6 és 7 kiló között vannak, ha ez igaz, akkor Annabella optimális méretű!
köszi a sokk gratulációt , rendesek vagytok.
pusz..
a vért azért kaptam mert lement a vérnyomásom
80- ra.
köszönöm mindenkinek , hogy írt . hogy is magyarázam el, ezt a symphysist.
ez úgy alakult ki nálam , mikor 6 honapos voltam és ránk jötek verekedni énis kiszaladtam és eset az eső és valahogy majdnem kibicsaklot a lábam de mégsem , nemtudom megmagyarázni , elcsuszott, vagy félre csuszott, a medence csontomnál,az a jelei hogy nemtudsz oldalra fordulni, nem tudsz egy lépéstsem tenni, és a hasadaljánál is fáj megse tudod érinteni.
Symphysise mindenkinek van.
"A medence csontjait elől a symphysis, hátul a sacroiliacalis ízületek kapcsolják össze valódi gyűrűszerkezetté."
Aki azt mondta neked,hogy kövér a kislányod,nem normális.Gyönyörű kiscsaj.
Legyen benne örömöd,szeresd és vigyázz rá.Jó egészséget nektek.
gratulálok a babához, de hagy kérdezzek valamit :
miért mondod, hogy kövér? A képek alapján abszolút nem egy kövér gyerek, mellesleg a sajátomra én sosem mondanám azt, hogy kövér, még ha az lenne sem.
a symphysis egy rostos porcos összekötteés a szeméremcsontok között ami a 2 csont elmozdulását
segíti! nme tudom miért írta ezt a cikk írója hogy nála ez alakult ki!ez mindenkinek van!
Szia!
Gratulálok a babádhoz! Gyönyörű, formás kislány! :) Erről a symphysisről még én sem hallottam... Engem is érdekelne, hogy mi ez.
A történetedből számomra nem derült ki, hogy csak azért nem láthattad a kicsi lányodat, mert neked volt bajod, és nem tudtál lemenni, vagy a babával is volt vmi kisebb probléma?
Jó egészséget kívánok nektek, és sok örömet!
Szia!
Gratulálok a kislányodhoz. Lenne 1 kérdésem mi az a symphysis?
Ugrás a teljes írásra: Annabella születése
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?