Angol felsőfokúra készülők! Miből tanultok! Lelkesítsük egymást! (beszélgetés)
5. 06718ca650 (válaszként erre: 4. - SzánI.)
2013. febr. 20. 20:23
hjajrá SzánI., menni fog!!!! :)
4. SzánI.
2013. febr. 20. 20:09
Áhh, senki nem lelkesít. Na mindegy. Majd saját magamat. !!!
3. SzánI.
2013. febr. 19. 12:52
Origós volt a középfokúm is, ezért gondoltam, hogy a felsőfokra is erre kellene készülnöm.
2. 5ed73a72bc
2013. febr. 19. 11:31
Ez attól függ melyik vizsgahelyet választod. Érdemes annak megfelelően felkészülni.
1. SzánI.
2013. febr. 19. 11:26
Most készülök a felsőfokúra. Egyenlőre a kezdeteknél (középfokú szinten) vagyok.
Néha elmegy a nagy lelkesedés, ezért gondoltam, bíztathatnák egymást, vagy esetleg új ötleteket, tapasztalatokat írhatnánk egymásnak.
A nyáron mennék felsőfokú felkészítő tanfolyamra menni, de addigra már szeretnék egy jó kis szintet elérni.
További ajánlott fórumok:
- Ti hány évig tanultátok a nyelvet mielőtt közép- illetve felsőfokú nyelvvizsgát tettetek? Szerintetek létezik olyan, hogy nyelvérzék?
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- Jelentkezni szeretnék felsőfokú szakképzésre még febr.15-ig de júniusban betöltöm a 23-at. Így még felvehetnek?
- Ha 21 éves múltam májusban, szeptembertől mehetek úgy felsőfokú OKJ-s képzésre, hogy ingyen is fejezzem be?
- Szerintetek 3 év alatt a nulláról meg lehet tanulni angolul úgy, hogy felsőfokú nyelvvizsgát szerezzek?
- Angol felsőfokú szóbelire készülök