Angliába egy 3 éves gyerekkel hová érdemes menni melyik városba? (beszélgetés)
alberletben lakom
persze azt Te tudod, hogy Nektek mi a jo, otthin vagy itthon
majd kijottok a legolandbe:) es jatszotok egy nagyot
neeeeeeem most már nem mennék vissza a lányom miatt. Vele már mások a szempontok.
Meg nem szívesen laknék másokkal együtt egyedül egy albérletet bérelni meg szinte lehetetlen. Te hol lax, albiban vagy a családnál?
Sziasztok!
Én is hasonlóan. :( Néha megszakad a szívem, olyan honvágyam van, de aztán csak elég 1-2levelet elolvasni a barátaimtól vagy a szüleimtől és megint rögtön elmegy a kedvem a hazameneteltől. :(
takaritok
es gondolkozol, hogy ujra kigyere?
nem, én még 18 éves koromban mentem ki bébiszittyónak. 8 hónap után hazajöttem az akkori kapcsolatom miatt, ami természetesen azóta már tönkrement.
Te mit csinálsz kint?
idonkent egy-egy pillanatra hianyzik Magyarorszag, de olyankor eszembe juttatom, hogy milyen nehez az elet otthon
a masik, hogy Nekem meg nincs gyerekem, de majd szeretnek kesobb es mar csak azert sem megyek haza, hogy neki mar sokkal konnyebb es elvezetesebb elete legyen , mint nekem
nemreg ota vagyok itt amugy
Te miert mentel haza? Kozbejott valami?
hello
hampshire megyeben lakok egy kis faluban videken:)
Köszi szépen :)
Tudod, hogy nagyon kevesen ismerik a hobnobsot? Pedig már kapható nálunk is de csak a tescoban és a britishstore-ban...
Te merrefelé lax?
latom te is voltal mar Angliaban. Na meg a kislanyod az gyonyoru edes, olyan babas.
es a kekszet is szeretem, ami a neved:)
rendi! jó 5let :)
Te is kint élsz?
a látnivalókra gondoltam, ami őt is lekötné. a szállás meg hozzá igazítva
nem ragaszkodom Londonhoz amúgy
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idős gyerekkel lehet menni előszőr nyaralni? Pl. Balatonra néhány napra? Vagy akár strandra?
- Tudtok Pesthez közeli tavat ajánlani ahová 3-gyerekkel el lehet menni?
- Meddig szokás elmenni a gyerekkel a tanévzáróra?
- Elsősorban Budapesti és környékiek segítségét szeretném kérni, merre érdemes elmenni 3-4 éves gyerekkel ebben a zimankóban?
- Külföldre menni dolgozni 3 gyerekkel...
- Exfeleség a közös gyerekkel az apa beleegyezése nélkül kiköltözhet Angliába?