Meddig szokás elmenni a gyerekkel a tanévzáróra? (beszélgetés)
Na most megsértődött, hogy holnap reggel nyolcra dolgozni megyek, nem az évzáróra.
Tavaly nem voltam, mert épp táborozott, most meg benyögi, hogy miért nem megyek.
Jó szar anya vagyok.🙄
Én nem jártam az tuti;)
De szülőire és fogadó órára igen.
Tényleg!?
Az enyém sosem tett volna így, de az egyik barátnőm fia ezt tette már általánosban is.
Vicces volt, mert egy ballagásra mentem ugyan abba a suliba, ahova ő járt és én nem tudtam, hogy úgy kell csinálni, mintha nem vele lenne valaki, így én amikor megláttam, odamentem, megölelgettem, megpuszilgattam, ahogy szoktam, és utána mondta az anyja, hogy a fia azt kérte senki ne menjen oda hozzá:DDDD
Na, a lényeg, hogy én a fiam évzárójára csak alsóba mentem.
Ha a fiam kérte bármiért, hogy menjek el, akkor megtettem, de talán egyszer volt ilyen a későbbiekben, amikor valamiért kapott könyvet:DDDD
Szerintem max 8. osztályig.
Mikor én voltam sulis már 5.-ben sem volt ott senki szülője.
Negyedikes. Csak azért megyek mert most a szülők nagyon túlbuzgók, hisz elköszönünk a tanító nénitől...
Megnézem mire költötték a pénzem olyan serényen...
Ötödik max.
Mondjuk nálunk kb onnan már a gyerek sem járt.
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- Elsősorban Budapesti és környékiek segítségét szeretném kérni, merre érdemes elmenni 3-4 éves gyerekkel ebben a zimankóban?
- Mit érdemes megnézni vagy hová érdemes elmenni Budapesten egy 5 és 7 éves gyerekkel, ami számukra érdekes de tartalmas szórakozás is egyben?
- Ötletet szeretnék, holnap hova érdemes elmenni két gyerekkel Pesten?
- A Kölyök Öböl Játszóházba egy 26 hónapos gyerekkel van értelme elmenni?
- Milyen kis napi szokásaitok vannak két éves gyerekkel?