Meddig szokás elmenni a gyerekkel a tanévzáróra? (beszélgetős fórum)
Na most megsértődött, hogy holnap reggel nyolcra dolgozni megyek, nem az évzáróra.
Tavaly nem voltam, mert épp táborozott, most meg benyögi, hogy miért nem megyek.
Jó szar anya vagyok.🙄
Én nem jártam az tuti;)
De szülőire és fogadó órára igen.
Tényleg!?
Az enyém sosem tett volna így, de az egyik barátnőm fia ezt tette már általánosban is.
Vicces volt, mert egy ballagásra mentem ugyan abba a suliba, ahova ő járt és én nem tudtam, hogy úgy kell csinálni, mintha nem vele lenne valaki, így én amikor megláttam, odamentem, megölelgettem, megpuszilgattam, ahogy szoktam, és utána mondta az anyja, hogy a fia azt kérte senki ne menjen oda hozzá:DDDD
Na, a lényeg, hogy én a fiam évzárójára csak alsóba mentem.
Ha a fiam kérte bármiért, hogy menjek el, akkor megtettem, de talán egyszer volt ilyen a későbbiekben, amikor valamiért kapott könyvet:DDDD
Szerintem max 8. osztályig.
Mikor én voltam sulis már 5.-ben sem volt ott senki szülője.
Negyedikes. Csak azért megyek mert most a szülők nagyon túlbuzgók, hisz elköszönünk a tanító nénitől...
Megnézem mire költötték a pénzem olyan serényen...
Ötödik max.
Mondjuk nálunk kb onnan már a gyerek sem járt.
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- Elsősorban Budapesti és környékiek segítségét szeretném kérni, merre érdemes elmenni 3-4 éves gyerekkel ebben a zimankóban?
- Mit érdemes megnézni vagy hová érdemes elmenni Budapesten egy 5 és 7 éves gyerekkel, ami számukra érdekes de tartalmas szórakozás is egyben?
- Ötletet szeretnék, holnap hova érdemes elmenni két gyerekkel Pesten?
- A Kölyök Öböl Játszóházba egy 26 hónapos gyerekkel van értelme elmenni?
- Milyen kis napi szokásaitok vannak két éves gyerekkel?