Külföldre menni dolgozni 3 gyerekkel... (beszélgetés)
Még nem beszéltem a barátnőmmel! Ők családostól kint élnek már évek óta! Most haza jöttek, mert apukája nagyon beteg, de mennek ki vissza! Nekem ez tegnap jutott eszembe, h megkérdezem, h lenne-e nekem kint meló!
Igen! A legnehezebb! De mindeig ez van! Gondolok hirtelen egy nagyott és véghez viszem!
Így volt ez akkor isa, mikor 16 évesen elköltöztem a szüleimtől, otthagytam a sulit és a munkám! Ezt mind 2 hét leforgása alatt!
Vagy mikor elhagytam a gyerekek apját és albérletbe költöztem a gyerekekkel!
Most ez nagy gombóc! De meg kell tennem!Legalább is meg kell próbálnom!
Nincs semmi amit itt tartana!
Ok!
Sok sikert nektek!
KITARTÁS!!!!!
Rendes vagy, de meg van, h hova szeretnék menni!
Fülöp- szigetek, és ide ha kellene a francia lenne a legjobb, de abból még csak számolni sem tudok, de nem is kellene! :)
Igen!
Utálom ezt a megélhetetlenséget! Nem tudom őket sehova elvinni se egy mozi sem egy étterem, kirándulások még csak csak, de se táborozás. se nyaralás..szerintem strandra sem fogunk tudni nagyon kijutni! Annyira elegem van ebből!
Német társalgási és viszonylag értem az angolt! De magyar közösségbe mennék! Itthon sincs senki akire számítsak! Nem hiszem, h sok különbség lenne!
Csak ma gondolkodtam ezen, csak a gyerekeim már nem olyan kicsik!
14 évesek az ikrek és 6 a kicsi! Kemény lenne mindannyiunknak! De így is az! Utálom, h meg kell gondolnom, h mit veszek! Nem iszom és nem dohányzom, de annyira utálom, h az anyagiakon kell aggódnom!
Szia!
Milyen nyelven beszélsz?
Örültségnek hangzik, de ma eszembe jutott! Mi lenne, h külföldre mennék dolgozni a három gyerekemmel!
Egyedül nevelem őket, de annyira elegem van, hogy albérletben tengődve éljek és állandóan attól rettegje, h elég lesz-e a hónap végéig a pénzem....
Van olyan akinek sikerült kimennie dolgozni gyerekekkel?
További ajánlott fórumok:
- Ti ki mennétek ebben a helyzetben külföldre élni és dolgozni?
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- Külföldre dolgozni!...Te mennél?
- Mennyire változtatja meg a család életét, ha az apa külföldre megy dolgozni?
- Szerintetek megéri külföldre kimenni dolgozni?
- Válás után gyerekkel külföldre nyaralni. Kell apuka engedélye?