Anettka férje tegnap meghalt! (beszélgetés)
Requiescat In Pace.
Történetesen latinból ered, és István óta előfordul a latin beszéd az egyház környékén. :D
Miert, Anettka ferje nem volt hetkoznapi ember?
Az volt, mint mindenki, es reszvetet erdemel, de nem o,(neki mar jo), hanem mindazok, akiket hatrahagyott, es hianyolni fogjak.
Aterzem a fajdalmat, mert tudom, milyen erzes!
Oszinte reszvetem a hozzatartozoinak es Anettkanak.
oké igazad van. nem keresek semmit mögötte.
hidd el én sem mondtam hogy nem sajnálom, de nem jobban mint egy hétköznapi embert akinek ugyanugy meghal valakije.
szancsesz kedves,te butább vagy mint hittem.nem azért van egy ilyen topic,mert a bulvár felkapott valamit.valakit érdekel,és ki akarta nyilvánítani a részvátet.nem kell emögött semmit sem keresni.rihegni-röhögni meg méginkább nem kell.
ennyi erővel felesleges volt nyubold kisfiáért nyitni topicot,hiszen te nem ismered őt ezért szorítani sem kell érte???
komolyan mondom,néha ledöbbenek azon,hogy te két gyereket is nevelsz.....
nem mondom hogy nem sajnálom, de nem sajnálom jobban őt csak azért mert híres
egy idegen emberrel szemben
Ez sztem nagyon érzéketeln volt..
Én sem kedvelem A.-t de sajnálom! S részvétem Neki ez nagyon-nagyon szomorú.
oké
okosabb lettem:))
Rest In Peace-nyugodjon békében.
angol rövidítés, de gyakran vésik ezt a magyar fejfákra is.
hm???
ujra:))
oké
és mit tegyek?
sok sok ember férje meghal és még csak benne sincs a tvben :)))))
hogy mikkel foglalkozik a bulvár :))
További ajánlott fórumok:
- Anyósom meghalt, apósomnak van új kapcsolata, a férjem meg nem akar "családosdit" játszani. Megoldás?
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Meghalt az elvált férjem édesapja. Illik nekem elmenni a temetésére?
- Tegnap meghalt autóbalesetben a férjem egyik munkatársa.Képtelen vagyok elhinni.Miért visel meg ennyire?
- Segítsetek! Meghalt a férjem nagymamája, tudja valaki a temetkezési árakat Budapesten?
- Hogy viseled, hogy meghalt a férjed? Ha neked is fáj, gyere, dumáljunk