Andi sajtos rúdja recept


50 dkg liszt
25 dkg ráma
2 dl tejföl
1 tojás + 1 tojás a teteje kenéséhez
só
TETEJÉRE:
25 dkg reszelt trappista sajt
Az Andi sajtos rúdja elkészítési módja:
A HOZZÁVALÓKAT ÖSSZEGYÚRJUK,ÉS EGY ÉJSZAKÁRA HŰTŐBE TESSZÜK PIHENTETNI.MÁSNAP,NAGYON VÉKONYRA ( 2mm vastagságúra)KINYÚJTJUK.DERELYEVÁGÓVAL 2 CM SZÉLES CSÍKOKAT VÁGUNK,TETSZÉS SZERINTI HOSSZÚSÁGÚRA.MAJD SÜTŐPAPÍRRAL BÉLELT TEPSIBE TESSZÜK,TOJÁSSAL MEGKENJÜK A TETEJÉT,ÉS SAJTOT SZÓRUNK RÁ.ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBE SZÉP PIROSRA SÜTJÜK.
SOKÁIG ELÁLLÓ SÓS FINOMSÁG
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: 938d8ad563, 2010. ápr. 8. 18:12
Az andi sajtos rúdja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.