Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Andi sajtos rúdja recept

Andi sajtos rúdja recept

Elkészítési idő 120 perc

Az Andi sajtos rúdja hozzávalói:
50 dkg liszt
25 dkg ráma
2 dl tejföl
1 tojás + 1 tojás a teteje kenéséhez

TETEJÉRE:
25 dkg reszelt trappista sajt


Az Andi sajtos rúdja elkészítési módja:
A HOZZÁVALÓKAT ÖSSZEGYÚRJUK,ÉS EGY ÉJSZAKÁRA HŰTŐBE TESSZÜK PIHENTETNI.MÁSNAP,NAGYON VÉKONYRA ( 2mm vastagságúra)KINYÚJTJUK.DERELYEVÁGÓVAL 2 CM SZÉLES CSÍKOKAT VÁGUNK,TETSZÉS SZERINTI HOSSZÚSÁGÚRA.MAJD SÜTŐPAPÍRRAL BÉLELT TEPSIBE TESSZÜK,TOJÁSSAL MEGKENJÜK A TETEJÉT,ÉS SAJTOT SZÓRUNK RÁ.ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBE SZÉP PIROSRA SÜTJÜK.

SOKÁIG ELÁLLÓ SÓS FINOMSÁG


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


Az andi sajtos rúdja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook