Ananászos csirkemell - bugonyapürével recept
30 perc
Kalóriaszegény
Zsírszegény
415 kcal
20 dkg csirkemell (2 szelet),
2 db ananászkarika,
2 szelet sonka,
2 szelet Tenkes v. Trappista sajt,
1 evőkanál (olíva)olaj,
tengeri só,
bors
Burgonyapüré hozzávalói:
30 dkg burgonya,
1 dl 1,5 %-os tej,
2 dkg vaj,
tengeri só
Az Ananászos csirkemell - bugonyapürével elkészítési módja:
A csirkemell szeleteket kissé kiverjük, sóval, borssal meghintjük, s egy olajjal kikent teflonserpenyőben mindkét oldalát megsütjük. Egy tűzálló tál aljára lerakjuk és mindegyik mindegyikre ráhelyezünk 1 szelet sonkát, majd egy karika ananászt, végül pedig egy szelet sajtot. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. A burgonya hozzávalóiból a szokásos módon elkészítjük a pürét.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kiss67, 2007. okt. 17. 11:25
Az ananászos csirkemell - bugonyapürével elkészítési módja és hozzávalói.