Ananász-lime bólé recept
Az Ananász-lime bólé hozzávalói:1 ananász
5 db lime (zöldcitrom)
200 ml vanílialikőr
2 tasak Bourbon Vaníliás cukor
100 g porcukor
1 l narancslé
kb. 1400 ml Törley Charmant doux pezsgő
Az Ananász-lime bólé elkészítési módja:
Az ananászt meghámozzuk, és apró darabokra vágjuk. A lime levét kicsavarjuk. A likőrt és a Bourbon vaníliás cukrot összekeverjük. A cukrot egy főzőedényben alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk, amint világosbarnára színeződik, hozzáadjuk a likőr keveréket. A masszát addig forraljuk, amíg a karamell teljesen feloldódik. Végül hozzáadjuk az ananászdarabokat és még 5 percen át főzzük. A narancslevet és a lime levét a bóléhoz keverjük.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2013. júl. 11. 18:24
Az ananász-lime bólé elkészítési módja és hozzávalói.