Amniocentézis 2017 (beszélgetés)
De jó! :) Drukkolok, hogy minden rendben legyen szombaton. Én amúgy minden uh előtt szétizgulom magam:)
Én most tartok a 26+2. héten.
sziasztok!
köszönjük jól vagyunk, ma 4 hete volt a beavatkozás.
Beléptem a 23. hétbe, bizakodunk. Szombaton megyünk újra ellenőrző uh-ra, szokásos módon már el is kezdtem izgulni miatta..
A picúr szépen mocorog, és tudtunkra adja ha valami nem tetszik neki, például a szívhangfigyelő hangja na az nem a kedvence :)
Ti hogy vagytok?
Szia Csono, ên is sokszor gondolok rátok...
Hogy van a baba? Talán már le is telt a kritikus idôszak. Hányadik héten vagy most?
Szia!
Eddig még nem írtam, de követtem a fórumot az elejétől. Vártam már régóta, hogy hírt adj magatokról.
Annyira nagyon drukkolok nektek!
sziasztok:)
Szombaton voltunk UH-n és eddig hála az égnek minden rendben a körülményekhez képest, szépen fejlődik a picúr.Bizakodunk. Még 1 hét van a kritikus időszakból.
Ti hogy vagytok?
Szia Csono!
Nagyon örülök hogy jelentkeztèl.Gyakran felnèztem hogy ìrtál e.Pihenj sokat,ès majd ìrj hogy mi ùjság veletek.😊
sziasztok! köszönöm az érdeklődésetek.
Igen, túlestünk rajta már 8 napja, a másik baba egyelőre jól van és remélem ez így is marad. Próbálok sokat pihenni. 2-3 hét most a kritikus időszak. Próbálunk előre tekinteni és bizakodunk, illetve nagyon várjuk a szombati UH kontrollt már itt pesten.
nefaria, clouddancer Ti hogy vagyok?
Csono, remelem minden rendben, fizikailag, lelkileg, es 'A' babával is.
nincs kedved hirt adni magatokrol?
Ismeretlenül is sokat gondolok rátok! Magam is kismama vagyok, nagyon együttérzek veled.
Szívbôl kívánom, hogy minden rendben legyen ês boldogok legyetek!
köszönöm nektek.
igen, lehetséges, de van rizikója az 'A' babára és ahogy telik az idő rám is. De ebben a helyzetben nem tudnánk máshogyan dönteni. Megpróbáljuk, hátha sikerül.
o, ez lehetseges? marminthogy en azt hittem hogy orvosilag vagy megy mindketto vagy marad mindketto. oszinten nem tudom hogy ez valoban kivitelezheto?
sajnalom :( nem tudok okosat mondani, ilyen dontesbe se beleszolni se biralni se ertekelni nem szabad kivulallonak :(
Minél később hívnak, annál jobb. Sajnos engem már másnap hívtak, hogy menjek vissza a kórházba beszélgetni a genetikussal.
A leghosszabb utazás volt, pedig csak néhány megálló.
Gondolok rád és szorítok nagyon!
Érthető... Nagyon nehéz időszak ez.
De a te életed, a ti döntésetek, egy pillanatig sem szabad ostorozni magad és bárkinek magyarázkodni.
De ne is menjünk ennyire előre. Nagyon bízom a jó eredményben!
lovelyly és nefaria köszönöm a bíztatást.
epervirág nagyon jó ilyen történeteket hallani és nagyon nagyon szerencsések vagytok, hogy végül minden jól alakult. szívből örülök neki! Mindenemet odaadnám ha én is közétek tartozhatnék és elfelejthetnénk ezt az egészet. Próbálom kérdezni magamtól legbelül, hogy mit érzek, de semmit, a félelem teljesen megbénít.Beszélek a picúrokhoz sokat, simogatom őket, mesélek nekik hogy miket fogunk együtt csinálni ha minden rendben lesz. A helyzetet az sem könnyíti meg, hogy a pocakom már egyértelműen látszik és a munkahelyemen folyamatosan kérdezik, hogy hogy vagyok és hogy milyen szuper hogy babát várok..az utóbbi napokban csak néztem és egy hang nem jött ki a torkomon ilyenkor válaszként azon küzdöttem hogy ne boruljak ki..úgy érzem ordítani tudnék a fájdalomtól és azt hogy teljesen kiszolgáltatottak vagunk valamiféle felsőbb erőnek..
drukkolok nagyon hogy mielobb tul legyetek a vizsgalaton es jo hirt kapjatok.
a tobbire egyelore ne gondolj.