Amarant krémleves recept





- 100g pattogatott amarant
- 1 l tiszta víz
- 1 kocka Gemüsebrühe / salzarm
- 1 db közepes lilahagyma / póréhagyma
- 2 dl növényi tejszín
- 1 csipet borsfű
- olívaolaj
- Shoyu
Az Amarant krémleves elkészítési módja:
- Az 1l vízbe – melegítés közben - feloldjuk a zöldségkockát és beleszórjuk az amarantot. - Forrástól kezdve, körülbelül 10 percig kíméletesen főzzük. - Közben apróra vágjuk a hagymát és egy kevés olajon megpároljuk. - Ha az amarant elkészült beletesszük a párolt hagymát, borsfűvet és a tejszínt. - Kicsit hűlni hagyjuk, turmixoljuk. - Tetszés szerint ízesítjük.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: apokrif, 2008. jún. 28. 18:41
Az amarant krémleves elkészítési módja és hozzávalói.