Altatásos vastagbél tükrözésnél szokás fizetni valakinek? (tudásbázis)
Nézd, nekem a nagynénim van most kórházban, neki is volt vastagbél tükrözés altatásban.
Ő anyagilag nagyon rosszul áll, és mi, a család igyekeztünk összeadni némi pénzt, de bevallom, én pl. inkább vitaminokat és roboráló szereket vettem neki, nem a dokinak adtam.
Végül hasi műtétje volt, a doki igazán kevés pénzt kapott (inkább a nénire költjük), és így is igazán azt mondhatom, hogy körültekintően bánnak vele a kórházban.
Szóval, ne legyél ideges, rád fognak nézni úgy is. Nem feltétlenül kell adni, szerintem.
Szia!
Tényleg kellemetlen vizsgálat,de nem kell
fizetni érte. :)
Már mint a vizsgáló orvosnak és/vagy az altatóorvosnak? A papíron az áll, hogy TB által támogatott dolog, de azért gondoltam rákérdezek, nehogy utána rám se nézzenek. :)
Altatást amúgy nem én kértem, hanem a gaszto dokim akarta így, mert úgy gondolja ez egy nagyon kellemetlen vizsgálat.
További ajánlott fórumok:
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Kinek tükrözték már a vastagbelét?
- Ha volt altatásos műtéted, te hogy ébredtél?
- "Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül
- Miért mennek az emberek inkább nőgyógyászati rákszűrésre, mint például vastagbélrák szűrésre, amikor az jóval gyakoribb?