AlphaXYZ a legerősebb agyserkentő a világon? Használta már valaki? Igaz ez? Megbízható a termék? (beszélgetés)
Nos először is átnéztem a "jobb egérgomb klikk tiltott" weboldalukat ami eleve rossz pozícióba helyezte a forgalmazót kiváltképp, hogy méltó társa az összes kamuterméknek ahol a "csodálatos módon" lefogyott Susan, 34 éves ohiói háziasszony egy litván oltalon már Jekaterina 32 éves fogorvos és mindketten qurvára elégedettek az eredménnyel ugyanazon testet öltött Maria Sancho Juarez mexikói béranyával.
Ez nagyon menő manapság, fillérekből összeütnek egy siteot, amin egy aktív link van a megrendelés és megetetik a jónépet jobb esetben valami placeboval, a rosszabb ha atomerőműhulladék-semlegesítés a fő profil és így tüntetik el a nukleáris katarzis nyomait.
Amúgy az egyik szlovák hoaxokkal foglalkozó oldal is takaros cikket szentelt a szernek de alább it egy angol nyelvű lapozgatnivaló:
Én a természetes dolgok híve vagyok, mit csajok, kávé és persze sok holland vendégem is volt tavasz óta :)
Maradnék a szôlôcukornál, méznél, memoritereknél, nyelv- és zenetanulásnál.
(A matematika tudatosan mellôzve).
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legerősebb érzés ami most benned van?
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Használta már valaki az X - epil terhességi gyorstesztet? Mennyire megbízható?
- Tud valaki nekem információt adni Livikuckó megbízhatóságáról? Van itt valaki, aki már használta a szolgáltatását?