Álmok, miket sohasem feledsz! (beszélgetős fórum)
uhhh.. még ezelöt 5-6 éve azt álmodtam, hogy valami börtönt néztünk meg. Benéztem egyik cellába és agy jóképű fiú volt bent. Bemenetm hozzá beszélgettünk, majd megcsókolt....annyira, de annyira jó volt, hogy azota se feledtem el, életem legjobb csókja volt...huu emlékszem még hetek után is ha eszembe jutott végig futott a hideg a hátamon s csak vigyorogtam...
Ilyen még sose volt, rendesen mintha ébren lettem volna olyan volt ez az álom.... érdekes
egész kis kormtól fogva 10 évig kb ezt álmodtam:
Egy szürke erdőben vagyunk, teli lomb nélküli fával a közepén egy koszos vízű tó, amin egy csónakban ott ül a mamám, én pedig a parton állok és egy régi szőnyeg segítségével akarok utána menni a tó közepére. és itt felébredek
a másik: mikor nem otthon voltam, másnál aludtam nyaraltam, akkor jött elő. nem vagyok otthon, ég a ház, de a szüleim nem ébrednek fel, én tudom hogy ég a ház, de nem tudom felkelteni őket. Egyszer emiatt éjfélkor még haza is kellett vinniük a mamáméknak:)
Álmodtam egyszer egy régi időről: egy csodás nővel sétáltam Budapest utcáin és veszekedtünk...
Aztán 2007-ben találkoztam ugyanazzal a szempárral egy Spanyol nő személyében... Egy hétre mentem, másfél hónapot maradtam...
Az egyik ilyen eset az volt, amikor háromszor is kívántam nem kívánt eskövővel. Egyszer én voltam az ara, máskor végig kellett néznem, aztán meg kellett szerveznem.
A másik, amikor összebarátkoztam egy bankrablóval, (mert bele keveredtem egy bankrablásba) de megszöktem és feladtam. Amikor megbilincselve elvitték visszanézett és azt mondta, hogy ősszel találkozunk. Ennek mr sok éve, de valamiért mindig várom őszel.
Kész őrület!
Vajon mit jelenthet?
Egyszer azt álmodtam, hogy valami elmebeteg üldöz. Hogy miért? Azt nem tudom. Pontosan leírást sem tudok adni a férfiről, de féltem tőle nagyon. És valami nagyon fontos dolog miatt üldözhetett, mert nagyon sokan(őrök) vigyáztak rám. Valami hosszú erkélyes, tágas helyen, épületben lehettünk. Egy szobában feküdtem, mert azt mondták pihenjek. Ekkor megérkezett Ő is. :) Egyszer csak felriadtam és az üldözőm volt bent. Elkezdtem kiabálni, üvölteni és rohantam. Az őrök igyekeztek elkapni a rossz embert, amint látták, hogy mi van. Én csak futottam és futottam...egyenesen az Ő karjaiba. :) Magamhoz szorítottam és könyörögtem, hogy vigyázzon rám. Az álmomnak itt lett vége. Nem tudtam meg ki volt az a rossz ember, azt sem, hogy elkapták e, és miért kellett menekülnöm.
Csak az Ő tekintete van tisztán a fejemben azóta is.
Nem tudom elfelejteni ezt az álmomat és nem is akarom. Erre akkor éjszaka is felébredtem. Másnap elmeséltem Neki, és nagyon gyakran eszembe jut a dolog.
Vajon mit akart jelenteni ez az álom? Mert ezt nem képzeltem. Lehet, hogy nem kellene este sokat ennem.:))))) Bár ennek már 2,5 éve.
Álmomban én is repültem már egy helyes fickóval. Szerintem is csodálatos érzés.
De vannak rossz álmaim is. Az egyik amikor olyanokat álmodom, hogy megcsípik a méhek a hátam, vagy épp kígyó mar a hátamba, vagy hátba szurnak. De mindig csak a hátamba. Összefüggésbe lehet azzal, hogy hátfájós vagyok? Mert csomók vannak a hátamba amik iszonyúan szoktak fájni. Ezt élem meg álmomban is?
A másik rossz álmom amikor folyton rohanok megállás nélkül csak futok, valaki üldöz, de nem látok senkit a hátam mögött de mégis érzem, hogy üldöznek. Gyorsan akarok futni, ne hogy elkapjon, de mégis egyre lassulok. De mire elkapnának addigra szerencsére felébredek.
Nekem két a legérdekesebb, amikor víz alatt tudok lélegezni és amikor kitárom a karom és nekifutásból felrepülök :)
Nagyon furcsa érzés mindkettő, illetve az furcsa, hogy álmomban olyan természetesek....
Na, hát képzeld el, tegnap azt álmodtam, hogy amikor kijöttem a fürdőszobából, akkor olyan kb. méteres virslivékonyságú akármik kúsztak-másztak kifelé, és nem tudtam becsukni az ajtót. Akkor azt mondta az anyukám (már nem él sajnos), hogy ne bántsam őket, mert nem bántanak. Nem is bántottak, csak forgolódtak jobbra-balra.
Felébredtem. Ez vajon mit jelenthet?
További ajánlott fórumok:
- Tarot sarok Gertivel..kirakások, jelentések, álmok, bűbájok, tarotkörbeli társas fejtése..olykor cékla:)
- Hat dolog, amit sohasem mondanak el a fogyókúrákról (pedig nem ártana tudnunk...)
- Mik azok a dolgok amiket mindenképp meg szeretnétek valósítani amíg éltek? ÁLMOK LISTÁJA.
- Idén már 23 éves lesz a kocsim, de érzelmi okokból sohasem...
- Még sohasem jógáztam. Azt sem tudom, hogy kezdjek neki. 🤷♂️
- Tilinger Attila: Ne ígérj sohasem album