Idén már 23 éves lesz a kocsim, de érzelmi okokból sohasem... (beszélgetés)
ha van eleg helyed ahol tarolod erdemes megtartani.
nalam kocsik jonnek-mennek.
Tavaly vettem egy 26 éveset
Nem tudom, nekem ilyen kocsim sose volt amihez ennyire ragaszkodnék.
Tudom, de minek részleteztem volna?
Gondolom, hogy H.. rendszámos. Sok van még belőlük és idősebbekből is a forgalomban.
Ismerősnek 25 éves Toyotája van, 82 éves és száguldozik vele. De figyel is rá, rendszeres szerviz, ha idegen hangot hall, irány a szerelő.
Nekem is megvan még az első saját autóm 😍 örök darab lesz, van mellette másik is, de minél több új vagy újabb autót ismerek meg annál inkább tudom értékelni az öreget 🙄
A miénk 20 éves és mi is (pláne én) ragaszkodunk hozzá. Amíg megjavítják reálos áron (fél-, egymillió forintot adott esetben annak tartok) addig tartjuk. 250 ezer km van benne, azt mondják, ennél a típusnál (Fiat Scudo Combinato) ez félidősnek számít. Szerintem minket már kiszolgál.
A miénk 18 éves, de nem szeretnénk megválni tőle. Újonnan vettük, első közös autónk. Aztán mikor megszülettek a gyerekek, vettünk még egy autót, amolyan családi autót. Azóta nekem is és a férjemnek is van egy autója, nyilván újak, meg csodaszépek, de ettől a kis autótól nem válnánk meg. Most meg, hogy már a nagyobbik gyereknek is van jogsija az autó marad! 😉❤️
Az OT nak azért több feltétele van, a kor csak egy része.
Tudom:)
Sok ilyen dolog lehet az életünkben,,csak hát egy autó jó nagy darab.
Talán,,az is sok pénz,,Meg főleg van e hol tárolni.
A sosem a lelkemből szól...
Mert fáj reálisan nézni, hogy egyszer eljön az idő...
Nem fogom "tárolni". Ha sok pénzem lenne veterán autó lenne majd v.mikor belőle.
OT kocsiként használhatja, ha karbantartja.
Igen működik, de sok pénz "életben tartani".
Itt a kulcsszó a,,sosem:))
Élete végéig őrizgetni fogja? Vagy kiállítási darab lesz az udvarán(ha van neki),,és néha beleül brummogni vele kicsit.
Ha jól működik, minek is válnál meg tőle?
További ajánlott fórumok: