Még sohasem jógáztam. Azt sem tudom, hogy kezdjek neki. 🤷♂️ (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egyetértek sajnos. Most nagy divat a kettlebell is, de azzal is csak ártani lehet, ha valaki rosszul csinálja.
A jóga meg egyszerre edzi a testet és a lelket, óriási szükség lenne rá. Meg szerintem igény is, ha elérhetőbb lenne.
Engem is ez riasztott tőle mindig. Ahol élek, nincs hagyománya, nem hallottam róla. Különböző edzőtermekbe olyanok járnak, akik eleve kigyúrtak, mert 30-40 éve sportolnak. Kezdők részére szakszerű módszer semmiből nincs.
Biztos vagyok benne, hogy lehetne tömegeket mozgatni, de nem így. Tömegsport kellene, nem stadion.
Sziasztok, köszönöm a tanácsokat.
Akkor elkezdek keresgélni személyes lehetőségeket.
Én biztos, hogy a jógastúdióban kezdeném. És azt is nagyon megválogatva. Tele a piac olyan tanárokkal, akik néhány hónap alatt lettek tanárok. Sajnos a baráti körömben is van ilyen.
Komoly sérüléseket lehet szerezni egy rosszul kivitelezett ászanával. Egyedül akkor tudsz jógázni, amikor az alapokat kellően elsajátítottad. Ha videóról jógázol, ki fogja kijavítani a tartásodat?
További ajánlott fórumok:
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?
- 80 kg súlyfeleslegem van. Nem tudom, hogyan álljak neki...
- Nem tudom hogyan kéne segítenem neki !! :(
- A kisfiam odacsukta a kisujját az ajtóval. Nagyon fáj neki, nagyon sír - honnan tudom, hogy nem tört -e el?
- Megkezdtük a bölcsit!!Tegnap ment először ma már ugy hoztam haza, h rekedt volt és tüsszög néha!!Mit adhatok neki?Stodált nem tudom adhatom!
- Nem tudom elmondjam-e neki, hogy szeretnék vele találkozni!