Almás saláta recept
15 perc
200 kcal
kicsi:)
kicsi:)
Hozzávalók 4 személyre:
1 fej saláta
2 alma
2 körte
1 szál póré
10dkg dió
4 ek olívaolaj
2 ek borecet
15dkg sovány túró vagy reszelt sajt
Az Almás saláta elkészítési módja:
A salátát megmossuk ,szárítjuk,darabokra tépjük. Az almát körtét megmossuk ,cikkekre vágjuk.A pórét megtisztitjuk ,felszeleteljük. A salátát és a gyümölcsöket összekeverjük a póréval. Az ecetet az olajat sózzuk borsozzuk utána a salátára öntjük.Megszórjuk dióval,rámorzsoljuk a túrót,vagy sajtot szórunk rá.
15 perc múlva fogyasztható!
A saláta ,jég saláta legyen lehetőség szerint.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 9d604f83b4, 2007. márc. 2. 10:53
Az almás saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.