Allergiások: véres köpet is lehet természetes tünet ilyenkor vagy ez már mást jelez? (tudásbázis)
Nekem is volt már ilyen az allergiától. Annyira kiszáradtak a nyálkahártyák, hogy véres volt a nyál, az orr belül. Elmentem orvoshoz és A vitamint kaptam rá.
Azóta béta karotint használok, de azért orvos jó ha látja, mert kell a diagnózis.
Boccs, de nekem a véres köpetről más jut eszembe.
Legyen neki igaza, de az jelenthet rosszat is.
Az embóli egyik pillanatról a másikra is jelentkezhet!!!! Az évente egyszeri tüdőszűrés erre nem elég!!!!
Én is a tüdőembóliára gondoltam.
porra,parlagfűre,...
Azt mondja nem "annyira" komoly,csak kicsit véres,érzi azt a fémes ízt,...
Én nem tudok vele vitázni,mert nem értek hozzá egyáltalán.Szed Xyzal-t,orrspray-t és olyan szájba befújó izét is használ.Jár tüdőszűrőre évente.
Hát én is hosszú évek óta küzdök az allergiával kb. 8 éves korom óta, már átment asztmába, de sose köptem véreset és szerintem is menjen orvoshoz, ez nem játék!!!
Mire allergiás?
Nem igaz.
Az allergia nem jár vérrel. Viszont apósomnak mikor tüdőembóliája volt, bizony vért köpött. A tBC is ezzel jár!
Egyikkel sem szabad viccelődni!
Párom is közétek tartozik.Szegény nagyon szenved,főleg éjszakánként.Ma közölte velem hogy ilyenkor szokott véreset köpni.Én persze egyből küldeném dokihoz,de azt mondja ez "természetes" úgy be vannak gyulladva a hörgői vagy mik.
Igaz ez?Túl aggódom??
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Szomszédból kihallatszó kisgyermek verés! Ilyenkor mi a teendő?
- Van valaki akinek a gyerköce allergiás a háziporatkára?Mire kell vigyázni, vagy mi ilyenkor a teendő hogy gó legyen a gyereknek?
- Mogyoróallergiás kisfiamat nem veszik fel a bölcsődébe. Kihez lehet ilyenkor fordulni?