Allergiás cicus (beszélgetés)
Hetente. A negyediket már csak a biztonság kedvéért kapta, addigra már teljesen tünetmentes volt.
Persze rögtön le is álltunk neki a csirkehúsos tápszerrel, előtte is, azóta is Royal Canint kap - perzsa macskának valót.
Én se hallottam még olyat, hogy allergia így jelentkezik cicusnál, persze attól még lehet. Az a baj hogy hiába kap injekciós kezelést, ha nem derül ki, mire allergiás, maximum átmenetileg lesz tünetmentes. Érdemes lenne megnézetni mással is a cicust, hátha okosabbak lesztek!
Az én macskám a csirkehúsra allergiás... Igaz, ő nem prüszkölt (egyébként perzsa), hanem hullani kezdett a szőre csomókban.
Akkor ő is injekciókat kapoott - 4 rendbe is hozta, összesen 5 ezer volt...
Sziasztok!
Sziámi cicóm kb.2hónapja prüszköl,szörcsög az orra,be is van rekedve néha.Múlthéten elvittem az állatorvoshoz.Ő azt mondta,hogy nem beteg,mert tiszta a légzése és nem is lázas.Szerinte allergiás valamire.Adott neki valami port,de az semmit nem használ:(.A doki azt mondta,hogy ha nem jó neki a por,akkor injekciókúrát kell kapnia a cicónak:(.Van valakinem valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?Mennyire lehet drága ez az injekció kúra???
További ajánlott fórumok:
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?
- Mire allergiásak az ekcémások? Mitől alakulhat ki az ekcéma?
- Receptek allergiásoknak
- 2, 5 éves fiam valószínűleg allergiás, piros a szeme, fújja az orrát és egész nap ordít miatta!
- Tejfehérje allergiások segítenétek?
- Tápszeres babából allergiás gyerek?!